AVI a lansat un nou single – Hurricane

Una dintre cele mai tinere artiste de la noi, AVI- Alessia Vlad a lansat un nou single – Hurricane. Așa cum ne-a obișnuit deja, muzica sa este cu multă personalitate și cu un concept care îi reprezinta ideile în care crede si pe care le sustine.

Astfel, Hurricane aduce în prim plan tema delicată a bullyng-ului, pe care artista o abordează pozitiv și oferă susținere și încredere celor care se confruntă cu așa ceva. AVI crede în eroii care înfruntă bully-ingul. De altfel, mai mult ca până acum artista arată ideile în care crede, modul în care își construiește drumul muzical – totul bazat pe bucurie si pozitivism. Aflată la trecere spre adolescență, AVI începe să se maturizeze ca om și acest lucru se vede și în muzica ei.

„Înca de la primul single, am fost întrebată despre ce îmi doresc prin muzica mea, despre ce stil muzical mă atrage și nu numai. Sunt sigură că încă nu am toate răspunsurile și că fiecare single, fiecare pas înseamnă înca ceva ce învăț, descopăr și de ce nu, mă bucur de fiecare provocare și de fiecare rezultat al muncii întregii echipe. La fel s-a întâmplat și cu noul single Hurricane. Am muncit alături de oameni minunați și am găsit ceva potrivit mie care să transmită un mesaj puternic”, a declarat AVI.

AVI  a lansat un nou single „Hurricane”, ce abordează un subiect fierbinte al prezentului: bullyingul. Noul single reprezintă un cumul de  momente semnificative: trecerea artistei la adolescență, aspect ce se vede atât în muzică, cât și la nivel de imagine și stil, susținerea unui mesaj important al generației sale, astfel Avi asumându-și o voce pozitivă și empowering pentru cei care fac parte din comunitatea sa.

Proiectul „Hurricane” reunește profesioniști care au creat un concept unic pentru Avi. Muzica și aranjament: Vanotek & Minelli, Text: MInelli, Regie: SAN, Styling Teodora Burz, Productie: Final Play Production.

Specific single-ului Hurricane este tema – un subiect atât de întâlnit azi și anume bullyingul, Tema este atinsă subtil printr-o notă pozitivă și ca mesaj pentru toți cei atinși de acest fenomen. Cu toții suntem atât de puternici, încât putem trece peste astfel de momente ușor și ne putem transforma iî eroi Marvels, iar cei care ne provoacă vor rămâne, în final, în apropiere ca să ne admire.

AVI a făcut primul pas în muzica românească la 7 ani, odată cu începerea cursurilor de la Atelieru de voce și muzica by Loredana Groza și Lucia Ciubotaru. A participat la mai multe emisiuni Tv și concerte ale Loredanei, alături de alți colegi de la același Atelier, iar la 10 ani a simțit că trebuie să aibă propriile piese și astfel, pe 1 iunie 2018 s-a lansat prima melodie Sunday by AVI. A urmat apoi single-ul Rebels, iar a lansat acum ultimul sau single- Hurricane

Categorii Lifestyle