Avanpremieră DokStation: Mistaken for Strangers, la DESCHIS Gastrobar

Mistaken-for-Strangers-Poster_fweb

Miercuri, 24 august, ora 19.30, la DESCHIS Gastrobar, va avea loc avanpremiera DokStation, primul festival de filme documentare muzicale din București (ce se va desfășura între 23 și 25 septembrie). În cadrul evenimentului va fi proiectat filmul documentar Mistaken for Strangers, în regia lui Tom Berninger, precedat de un concert live de cover-uri The National, susținut de muzicienii Doru Trăscău și Andi Dumitrescu.

Regizat de Tom Berninger, fratele mai mic al liderului formației The National, Matt Berninger, Mistaken for Strangers este un film care pleacă de la intenția de a documenta un turneu și ajunge să ilustreze cu onestitate, umor și duioșie, portretele celor doi frați, cu bune și cu rele. Înaintea proiecției, muzicianul Doru Trăscău (The Mono Jacks, AB4) va susține, alături de invitații săi, un concert de cover-uri The National.

The National este o trupă indie rock americană, formată în Cincinnati, în 1999. Formaţia este alcătuită din Matt Berninger (voce), Aaron Dessner (chitară şi clape), Bryce Dessner (chitară), Scott Devendorf (bas) şi Bryan Devendorf (tobe). Trupa a înregistrat şase albume de studio, cel mai recent fiind Trouble Will Find Me, lansat în mai 2013. Matt Berninger a anunțat că noul album, ce va avea influențe electronice, va fi înregistrat după o serie de concerte cu noile piese, de-a lungul acestei veri.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Categorii Lifestyle