Augustin Viziru a câștigat marele premiu Ferma 2020

augustin viziru ferma

Augustin Viziru este marele câștigător al reality-show-ului de la PRO TV – Ferma. Orășeni vs Săteni și al premiului de 50 000 de euro.

După 13 săptămâni în care 18 fermieri au luptat cu propriile lor limite, Augustin Viziru a reușit să câștige marea finală și să obțină titlul de Fermierul Anului 2020, dar și marele premiu de 50 000 de euro.

În finală, August Viziru a reușit să-i învingă pe Andrei Stoica, pe Elena Chiriac și pe Viviana Sposub.

augustin viziru ferma

Augustin Viziru i-a dedicat victoria tatălui său, care-l urmărește din cer. ”Am abordat cu totul altfel jocul și singurul meu obiectiv a fost să-i dau educația fetiței mele, să-i arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul. Și asta am făcut”. Acestea au fost cuvintele învingătorului la finalul unui drum dificil și pavat cu multe obstacole.

Ocupanta locului 4 a fost Viviana Sposub, cea care a reușit de-a lungul competiției să profite de fiecare șansă primită. Tristă, dar mulțumită, aceasta a declarat: ”Sunt fericită. Sunt mai puternică. Ferma schimbă destine”.

augustin viziru ferma

Fermierul pe care concurenții au mizat încă din prima zi că poate ajunge în marea finală, Andrei Stoica, a încheiat competiția pe locul 3. ”Când șansa nu e cu tine, nu e cu tine. V-am zis… nu am noroc. Aveam finala în fața ochilor. A fost aventura vieții mele”, a declarat Andrei la finalul unei probe în care a fost urmărit de ghinion.

Surpriza competiției, Elena Chiriac, cea care a reușit să elimine, rând pe rând, șapte concurente, a demonstrat că a meritat fiecare victorie și a luptat până în ultima clipă, reușind să obțină locul 2. ”Am avut foarte multe provocări. Au fost lecții. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. M-am acceptat pe mine. Sunt alt om”, a spus concurenta care s-a bucurat sincer pentru victoria aliatului ei.

Categorii Lifestyle