ATeen: 4 magazine online unde vei găsi accesorii cool

magazine online

Text de Ștefania Isar

Orice ținută simplă poate fi transformată total, dacă avem accesoriile potrivite. O putem amplifica sau o putem scoate total din zona sa. Așadar, am alcătuit un top cu patru magazine online pe care să nu le scapi din vedere!

mykita.com

Dacă îți cauți de ceva timp o pereche de ochelari pe care să nu îi vezi peste tot, ceva actual și cool, Mykita este brandul perfect pentru tine. Fondat în 2003 în Berlin, au un approach inovativ și destul de nou pe piață. Se bazează foarte mult pe aspectele tehnice ale procesului de creație, echipa fiind formată în marea majoritate de designeri de produs, dar și de ingineri. Deviza produsului lor este de a uita de luxul unui logo și renumele unui brand, fructificând materialele folosite și țintind la modernismul absolut.

ninakastens.com

Fostă studentă la administrație și afaceri, Nina Kastens s-a decis imediat după ce a terminat universitatea să-și deschidă propria afacere. Inedite, din aur, argint și perle naturale, focusul bijuteriilor sunt detaliile și meticulozitatea cu care sunt lucrate. Nina își descrie stilul că fiind curat, elegant și feminin, fiind pasionată de diferite simboluri istorice, ajungând să fie recunoscută pentru talismanul norocos Egiptean pe care îl folosește des.

mango.com/ro

În ciuda faptului că Mango face parte din magazinele de tip fast-fashion, pe partea de accesorii se clasează sus în topul nostru. Cu un design simplist și actual, specific brand-ului, poți găsi atât bijuterii sau ochelari de soare, cât și genți. Așadar, dacă ai nevoie de un cadou last-minute de care să se bucure oricare dintre prietenele tale, Mango este răspunsul!

safsafu.com

Safu Safu este visul fetelor cărora le place să șocheze, să atragă atenția prin accesorizarea făcută și nu le este frică de un pic de kitsch. Cu un design wow și plin de culoare, bijuteriile lor exprimă pur și simplu fericire.