Astăzi se pun în vânzare biletele la Festivalul Național de Teatru 2017!

Biletele pentru toate spectacolele celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru se vor pune în vânzare online pe https://www.mystage.ro/fnt și la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti cash) începând de luni 18 septembrie, ora 10:00. Din aceeași dată, respectând programul caselor de bilete, un număr limitat de bilete la reprezentațiile programate în propriile spații se vor găsi și la casele de bilete ale teatrelor Odeon și Nottara, precum și prin sistemul de vânzare al Teatrului Bulandra.

Biletele se pot cumpăra ușor, online, prin platforma mystage.ro. Trebuie doar să vă creați cont, să cumpărați biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în cont sau pe e-mail. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil.

Plăţile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.

În acest an, cei care achiziționează bilete online de pe mystage.ro pot opta pentru unul din cele două pachete limitate mySTAGE Silver și Gold, care presupun livrarea gratuită acasă a biletelor alături de un cadou promoțional.

În premieră, biletele se pot cumpăra telefonic sunând la (021)9379 (tarif normal). Biletele se vor livra prin agenții mySTAGE, contra cost, oriunde în București.

Urmăriţi-ne pe www.fnt.ro, www.mystage.ro şi pe pagina de Facebook a Festivalului Naţional de Teatru.

Festivalul Naţional de Teatru, ajuns anul acesta la cea de-a 27-a ediţie, va avea loc în perioada 20-30 octombrie 2017. Producătorii Festivalului Naţional de Teatru sunt: UNITER – Uniunea Teatrală din România şi Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, iar co-producători – Primăria municipiului Bucureşti prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti. Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

Ediţie desfăşurată sub înaltul patronaj al Preşedintelui României

Foto: FNT

Categorii Lifestyle