Astăzi începe Audience Award Film Festival!

Astăzi, 21 aprilie, începe ediția a II-a a Audience Award Film Festival: filmele premiate de public la marile festivaluri ale lumii, Café Society de Woody Allen, Insyriated și Perfetti Sconosciuti, în premieră în România, trei proiecții inedite sing-along și concerte de neratat te așteaptă la Cinema Muzeul Țăranului și la Clubul Țăranului. Vineri seară, de la ora 22:00, Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu inaugurează serile de muzică din festival cu un concert special cu personaje, o joacă a textelor cu melodii și instrumente posibile.

Sâmbătă, 22 aprilie, după proiecția musicalului modern Once, seara irlandeză continuă cu spectacolul de muzică și dansuri tradiționale al celor de la Shanon Ceili Band: Peter Moynahan, chitară și voce, Natalia Pancec Colotelo, vioară, Alia Talos, voce și percuții. Invitații lor sunt grupul de dans irlandez (tradiţional şi step) Irish Way, înfiinţat de Dan Popovici, iniţiatorul unor workshopuri susţinute în Bucureşti de Anne-Marie Cunningham, fosta dansatoare în show-ul Riverdance, și Ștefan Orheanu supranumit maestrul român al dansului irlandez, semifinalist al show-ului Românii au talent 2017.

Anul acesta, Audience Award Film Festival propune și o serie de proiecții sing-along cu trei dintre cele mai apreciate filme musical recente. Piesele City of Stars din La La Land și Falling Slowly din Once sau cele mai îndrăgite melodii ale trupei ABBA de pe coloana sonoră a filmului Mamma Mia! (foto sus) vor putea fi cântate de public în timpul proiecțiilor de la Cinema Muzeul Țăranului. Duminică seara, de la ora 22:00, festivalul se închide cu un Karaoke Party cu melodii memorabile din filme.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe www.filmedefestival.ro.

Toate filmele vor fi proiectate cu subtitrare în limba română, iar filmele La La Land, Tanna, A Man Called Ove, Once, Insyriated și Mamma Mia! vor avea și subtitrare în limba engleză.

Biletele la filme pot fi achiziționate la Cinema Muzeul Țăranului, pe Eventbook.ro și în rețeaua Eventbook. Prețul unui bilet este de 10 RON.

Bilete la concerte:

21 aprilie, ora 22:00  – Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu

Preț bilet: 40 RON.

22 aprilie, ora 21:30  – Shannon Ceili Band. Invitații Ștefan Orheanu și trupa Irish Way.

Preț bilet: 20 RON.

23 aprilie: Karaoke Party. Intrare liberă în limita locurilor disponibile.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle