Ashton Kutcher și Reese Witherspoon, împreună pe micul ecran

Netflix pregătește o surpriză de zile mari pentru pasionații de comedii romantice. Ashton Kutcher (43 de ani) și Reese Witherspoon (45 de ani) vor fi parteneri în pelicula „Your Place Or Mine’, pe care o vom vedea pe Netflix, conform deadline.com. 

Filmul va reprezenta debutul în regie al lui Aline Brosh McKenna, scenarista filmelor Diavolul se îmbracă de la Prada / The Devil Wears Prada și Cruella, care semnează și scenariul, de această dată.

Povestea filmului care se va numi Your Place Or Mine va avea în centru doi prieteni care locuiesc pe coasta de Vest, respectiv de Est a Statelor Unite și care fac schimb de case timp de o săptămână, ceea ce le dă toată viața peste cap. Așadar, așteptăm cu nerăbdare să îi revedem pe ecrane pe Ashton Kutcher, dar și pe actrița Reese Witherspoon, cunoscută pentru comediile sale romantice, în care a interpretat personaje fermecătoare.

Producătorii filmului sunt Jason Bateman și Michael Costigan, alături de Netflix și de Reese Witherspoon, prin compania „Hello Sunshine’.

Fondată de Reese Witherspoon, Hello Sunshine este o companie media care plasează femeile în centrul fiecărei povestiri pe care o creează, onorează și descoperă. Compania prezintă conținut pe toate tipurile de platforme, de la producții TV bazate sau nu pe scenariu, lungmetraje, seriale de animație, podcasturi și povești pe suport audio, până la seriale digitale.

Categorii Lifestyle