Arome de toamnă. 5 parfumuri pe care trebuie să le încerci în acest sezon

Toamna este momentul să-ți schimbi parfumul. Dacă în sezonul estival ai mizat pe parfumurile fresh, florale, acum a venit vremea să alegi unul  mai intens, cu arome pregnante, cât mai rezistent. Propunerile noastre te vor cuceri, cu siguranță!

Gucci Mémoire d’une Odeur 

Cel mai nou parfum de la Gucci este un elixir care transcende sexul prin individualitatea sa, pentru a stabili o nouă familie olfactivă, aroma minerală. Acesta conține ingrediente neașteptate și enigmatice și este definit printr-o notă de mușețel roman.

Burberry Her Intense

Bogat, sofisticat și îndrăzneț, Burberry Her Intense este un parfum complex, care captează energia puternică a Londrei – intensă, dar elegantă în același timp. Întunecat și fructat, acesta vine cu note de mure, iasomie și benzoin cald, dar și un ușor amestec de flori de vanilie, trestie de zahăr, mămăligă roșie și bomboane de bumbac.

Bottega Veneta Illusione

Parfumurile Bottega Veneta subliniază chintesența poveștilor italiene. De la primul parfum, Bottega Veneta a ilustrat momentele italiene distincte și a captat frumusețea Italiei. Noile creații Illusione dezvăluie o poveste proaspătă și încântătoare a stilului Italian, dualitatea perspectivei feminine și masculine.

Lanvin- A girl in Capri

Compoziția acestui parfum al casei Lanvin se deschide cu esența de lămâie Primafiore.  Este un parfum radiant, intens, datorită calității excepționale a uleiului parfumat. Inima parfumului se mândrește însă cu delicatețea fără precedent a unei flori albe mai puțin cunoscute- petalele pomului de grapefruit. Pur și simplu rafinat, infinit de grațios.

CHLOE L’ÉAU

Linia parfumurilor Chloe L’ÉAU spune povestea feminității și este dedicată femeii radiante și delicate, în același timp. O variație a trandafirului Chloe- trandafirul iconic creat în 2008- – LÉAU este îmbogățit cu magnolia, note de iasomie și mușchi de stejar.