Aquazurra lansează o colecție de pantofi pentru mini-fashioniste

Pantofii Aquazzura, pe care i-ai văzut probabil pe picioarele tuturor persoanelor fashionable, de la bloggeri la vedete de la Hollywood, vor putea fi începând de acum observaţi şi pe un nou set de fani – mai exact, pe fashioniste miniaturale, căci brandul italian se extinde pentru a include şi pantofi pentru copii.

Colecţia Aquazzura Mini, care include încălţări pentru fetiţe cu preţuri începând de la 240 de dolari, este în prezent disponibilă pentru pre-comandă pe site-ul Bergdorf Goodman şi cuprinde replici miniaturale ale unora dintre cele mai populare modele de pantofi din colecţie pentru femei.

O nouă generaţie de fete Aquazzura se naşte odată cu această colecţie”, spune Edgardo Osorio, fondatorul brandului. Este o completare senzaţională pentru label-ul nostru, pe care au cerut-o multe dintre clientele noastre care se întâmplă să fie mame. Este acelaşi ADN în care se reflectă spiritul jucăuş şi elegantă sofisticată.”

Noua colecţie pentru copii este cel mai recent proiect de dezvoltare al brandului, după inaugurarea primului magazin Aquazzura în Statele Unite (boutique-ul a fost deschis pe Madison Svenue în luna mai a acestui an).

În mod normal, încercăm ca în jur de 20-30% din piesele ce există într-un magazin să fie exclusive pentru acel punct de vânzare”, explică Osorio. “Totul arăta la fel, astfel încât shoppingul a devenise plicticos pentru mine atunci când călătoream, drept care este foarte important pentru noi să lucrăm cu diverşi arhitecţi şi să avem magazine care arată diferit şi vând o selecţie diversă de produse. Vreau să fac astfel încât magazinele să aibă fiecare o personalitate a lui – fiecare are un suflu diferit, o paleta cromatică diferită”.

În luna mai a acestui an, odată cu lansarea primului magazin pe piaţa americană, Osario a menţionat că planul său pentru 2017 este să îşi dubleze business-ul la nivel global.

Foto: Aquazzura