Apropiaţii lui Johnny Depp resping acuzaţiile de violenţă invocate de Amber Heard

depp

Deşi procesul său de divorţ este abia la început, Johnny Depp preferă să se ţină departe de scandaluri şi să îşi continue turneul alături de The Hollywood Vampires (Alice Cooper şi Joe Perry de la Aerosmith). Amber Heard a depus săptămâna trecută actele de divorţ, acuzându-l pe actor de violenţă verbală şi domestică, şi a cerut şi un ordin de restricţie, pentru a îl ţine pe Depp la distanţă.

Amber Heard s-a prezentat la tribunal cu o vânătaie pe obraz, susţinând că actorul i-a aruncat un telefon în faţă. Până în prezent, Johnny Depp nu a făcut personal nicio declaraţie publică, însă reprezentanţii săi au declarat că acesta vrea să se distanţeze de bârfele şi de poveştile vulgare ale lui Heard, care invocă abuzul pentru a obţine o bună parte din averea lui de 400 de milioane de dolari.

Familia şi prietenii lui Johnny Depp nu au stat însă deoparte şi i-au luat acestuia apărarea. Vanessa Paradis, femeia care a stat alături de el timp de 14 ani, a publicat o scrisoare în care susţine că actorul este o persoană iubitoare şi că, de când îl cunoaşte, Johnny nu a fost niciodată violent fizic.

De partea lui este şi prima soţie, make-up artistul Lori Anne Allison, care a declarat că acesta este incapabil să lovească o femeie. În plus, Lily-Rose, fiica lui Depp şi a lui Paradis, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea şi tatăl ei şi un caption emoţionant: „Tatăl meu este cea mai drăguţă şi cea mai iubitoare pe care o cunosc, el nu a fost altceva decât un tată grozav pentru mine şi fratele meu mai mic şi toţi cei care îl cunosc ar spune acelaşi lucru.”

Printre apărătorii lui Depp se numără şi actorul Mickey Rourke, care a spus că Johnny este un gentleman, dar şi comediantul Doug Stanhope, care a scris un editorial în The Wrap, un text tranşant, în care povesteşte cum Amber Heard l-a manipulat pe Johnny Depp de-a lungul anilor şi cum aceasta recurge acum la şantaj, susţinând că a fost abuzată fizic.

Johnny Depp şi The Hollywood Vampires vor concerta şi în România, pe 6 iunie, la Romexpo, Bucureşti.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle