Apariții stilistice memorabile în 2019

fashion 2019

Anul 2019 a fost bogat în apariții memorabile pe covorul roșu. Vedete consacrate, dar și fețe noi au atras atenția publicului cu ținutele lor cel puțin extravagante, care au devenit emblematice pentru anul ce stă să se încheie.

Gemma Chan

Actrița britanică a fost una dintre cele mai admirate apariții la gala Oscar, datorită acestei rochii Valentino Haute Couture.

gemma chan

Brie Larson

Laureată cu premiul Oscar, Brie Larson a avut un moment de maximă eleganță la premiera Avengers: Endgame cu rochia lila, Celine by Hedi Slimane.

brie larsson

Elle Fanning

Elle Fanning a făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes în acest an cu apariția ei old-school Dior, care a necesitat 450 de ore de muncă în atelierele Mariei Grazia Chiuri.

brie larsson

Gwendoline Christie

Vedeta din Game of Thrones a purtat la proiecția finalului serialului o rochie Iris van Herpen, care a fost la fel de dramatică precum producția în care a jucat.

gwendoline christie

Janelle Monáe

Apariția lui Janelle Monáe de la Gala Met este de neuitat, datorită creației lui Christian Siriano.

janelle monae

Lady Gaga

Apariția lui Lady Gaga de la Met Gala din acest an e de neuitat. Rochia roz descompusă Brandon Maxwell va rămâne în analele modei.

lady gaga

Jennifer Lopez

La aproape 20 de ani de la apariția memorabilă în rochia Versace de la Premiile Grammy, Jennifer Lopez a uimit asistența din nou într-o rochie asemănătoare, la Săptămâna Modei la Milano.

jennifer lopez

Foto: Hepta