Apa de struguri: ingredientul-minune pentru un ten hidratat

3544-Vinosource-pink_collection

Ştii senzaţia aceea când guşti un bob de strugure şi papilele îţi sunt inundate de o explozie de apă şi dulceaţă?

Produsele Caudalie din gama Vinosource promit să livreze o plăcere senzorială absolută datorită ingredientelor naturale, folosind puterea strugurilor pentru o hidratare intensă.

Cu o concentraţie ridicată de apă de struguri organică, Vinosource Cremă Hidratantă Sorbet se transformă în apă la contactul cu pielea , fiind potrivită pentru toate tipurile de ten, chiar şi pentru cele mai sensibile.  Imediat după aplicare, pielea radiază de sănătate şi prospeţime, iar confortul este absolut.

Serul de hidratare SOS este ideal pentru pielea deshidratată. Conţine apă de struguri organică care hidratează tenul, polifenoli din seminţe de struguri cu efect antioxidant şi acid hialuronic.

Serul hidratare pentru ochi este potrivit pentru ochii sensibili. Conţine apă de struguri organică, acid hialuronic, polifenoli din seminţe de struguri şi ceai alb care ajută la activarea microcirculatiei, ce fac astfel încât pielea să devină mai hidratată cu până la 55% după numai o oră de la aplicarea serului.

Fluidul hidratant matifiant este ideal pentru tenul mixt, conţinând ceai verde cu rol de reglare a sebumului.

Crema regenerantă hidratantă conţine ulei din seminţe de struguri şi glicerină cu rol nutritiv, polifenoli din seminţe de struguri cu acţiune antioxidantă, portocală dulce şi lemn de santal, pentru o senzaţie de prospeţime.

Produsele Caudalie sunt disponibile în Farmaciile HelpNet.

Foto: Caudalie