Video – In The Sport Light – Cum să dai jos mulți carbohidrați

Hey, A listers!

Se spune că atunci când temperaturile încep să scadă, trebuie să creștem aportul de carbohidrați pe care îl consumăm, ca să avem mai multă energie.

Eu am grijă să țin cont de asta, așa că am invitat-o pe Sore Mihalache la un prânz absolut delicios cu… ați ghicit – multe paste!

Pentru că suntem la un restaurant italienesc, nu puteam sa comandăm altceva mai potrivit. Pentru că Sore preferă preparatele fără carne, ne-am răsfățat cu penne quattro formagi (900 calorii/porție) și pacheri cu mozzarella (700 cal/porție).

Pastele au un aport de carbohidrați foarte mare și, în general, sunt de evitat (sau de mâncat rar), atunci când încercați să slăbiți, sau când vreți să vă definiți musculatura. Sunt și excepții de la regulă, însă: am aflat de la Sore, că după naștere, a slăbit 20 kg mâncând numai paste. Într-adevăr „puțin și rar”, așa cum mi-a spus chiar ea, ceea ce îmi confirmă încă o dată că trebuie să fim atenți, în primul rând, la cantitățile de mâncare pe care le consumăm. Putem, într-adevăr, să gustăm din bucuriile culinare care ne tentează, dar în loc să mâncăm o prăjitură întreagă, ar fi bine să o împărțițm cu un prieten 🙂 Așa cum am făcut eu cu Sore.

Ca să-i dăm Ralucăi suficiente motive să facă un antrenament intens, am încheiat prânzul nostru cu o tartă cu lămâie și bezea, un desert cu un gust dulce-acrișor senzațional, cu „numai” 900 calorii.

Pentru ca atunci când aveți un cheat day ca al nostru, să nu vă fie afectată silueta, trebuie să faceți și un antrenament pe măsură. Raluca vă propune un tip de antrenament care poate fi făcut aproape oriunde. A început exercițiile cu o tură de 5 km de mers alert, pentru că preferă acest gen de activitate alergatului. De altfel, s-a și demonstrat că mersul alert poate fi mai util decât alergatul atunci când vreți să ardeți stratul de grăsime din organism. Apoi, antrenamentul ei de azi a constat în foarte multe scări: alergat, sărituri, fandări și genuflexiuni – toate acestea, urcând 84 de trepte, de 3 ori.
Raluca a avut de muncit pentru pastele și desertul nostru, dar a meritat: noi ne-am bucurat de un prânz absolut delicios, ea s-a tonifiat, iar voi ați văzut cum puteți să vă răsfățați cu mulți carbohidrați fără ca acest lucru să aibă impact asupra kilogramelor.

Ne vedem lunea viitoare cu alte surprize culinare, dar și un antrenament pe măsură!

Mulțumim, restaurant Grano, pentru cele mai bune paste!

Categorii Lifestyle

Categorii Video