Antonio Banderas va juca rolul lui Gianni Versace într-un nou film despre designer

FotorCreated1

Antonio Banderas va intra în pielea lui Gianni Versace pentru realizarea unui nou film detaliind viaţa designerului italian.

Pelicula, ce va sta sub regia lui Billie August, care a regizat de asemenea The House of Spirits (1993), Pelle the Conqueror (1987), Les Misérables (1998), nu beneficiază de aprobarea casei de modă Versace. Un reprezentant al companiei a declarat pentru WWD.com că brand-ul nu şi-a dat acordul şi nu are niciun fel de implicare în viitorul film despre Gianni Versace”, propunând ca pelicula să fie văzută drept o lucrare de ficţiune”.

hepta_2203399

Filmările sunt programate să înceapă în luna decembrie a acestui an în Milano, continuând în regiunea Reggio Calabria (locul de naştere al designerului) şi sfârşind în Miami (locul unde acesta a fost ucis de către criminalul în serie Andrew Cunanan în 1997, pe treptele conacului său).

Acest proiect nu este singura tangenţă a lui Antonio Banderas cu moda. Actorul urmează de asemenea cursul de Masterat al prestigiosului colegiu londonez Central Saint Martins, iar în luna mai a acestui an, şi-a inaungurat prima colecţie, în colaborare cu brand-ul Selected, un label high street scandinav. Banderas a mărturisit că a fost inspirat de estetica Versace atunci când a creat detaliile din aur de pe o jachetă inclusă în colecţia sa.

Pelicula ce îl va avea ca star central pe Antonio Banderas nu este primul film despre universul Versace. The House Of Versace, un film ce urmăreşte maniera în care Donatella Versace păstrează tradiţia casei după moartea fratelui său, şi care, asemeni celui menţionat mai sus, nu a primit aprobarea oficială a companiei italiene, a fost lansat în 2013, însă nu s-a bucurat de critici pozitive.

Imagine din campania Versace primăvară/vară 2016
Imagine din campania Versace primăvară/vară 2016

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle