Antonia, schimbare radicală de look

antonia look

Antonia a făcut o schimbare radicală de look – artista s-a afișat cu o nouă coafură și cu o nouă culoare de păr: ea are acum codițe împletite stilul ”dreadlock”, blond platinate. Schimbarea a venit odată cu filmarea noului videoclip alături de Lino Golden, protejatul lui Alex Velea, pentru piesa ”Balenciaga”.

De când s-a lansat pe piața muzicală, în urmă cu mai bine de 10 ani, Antonia a fost conservatoare în ceea ce privește hairstylingul – a avut același păr lung, șaten, fără multe ”artificii”.

Se pare că schimbarea a prins și la fanii Antoniei, care au i-au admirat noua culoare și coafură pe contul ei de Instagram și i-au transmis nenumărate complimente, ba chiar a fost comparată, la un moment dat, cu Christina Aguilera. Rămâne de văzut dacă Antonia își va păstra noul stil pentru mai multă vreme sau fost doar un look pentru un videoclip.

Răspunzător de schimbarea de look a Antoniei este George Cozma, stilistul care se mai ocupă de imaginea unor vedete precum Andreea Bălan sau Alina Eremia.