Antonia, reunită pentru prima dată cu cei trei copii la un loc

antonia copii

Cântăreața este în culmea fericirii deoarece cei trei copii ai ei se află pentru prima dată împreună, în același loc.

Antonia a publicat o fotografie pe contul ei de Instagram în care scrie – Officially the happiest woman alive! ♥️ (Oficial, sunt cea mai fericită femeie din lume!). În fotografie, Antonia este alături de fiica ei, Maya Rosaria Casstellano (care va împlini 9 ani pe data de 28 august) și de cei doii fii ai ei și ai lui Alex Velea, Dominic și Akim.

View this post on Instagram

Officially the happiest woman alive! ♥️

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

La prima vedere, nu poate parea nimic neobișnuit că Antonia pozează alături de copiii ei, dar aceasta este prima dată când cei trei micuți sunt împreună. Maya este fiica din prima căsătorie a Antoniei cu Vincenzo Castellano, iar după divorț, fetița a rămas la tatăl ei, în Italia, iar mama ei a vizitat-o acolo de fiecare dată. Antonia nu a reușit să-și convingă fostul soț s-o lase să-și crească fetița în România.

View this post on Instagram

5 of a kind!♥️

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

Din a doua căsătorie cu Alex Velea, Antonia are doi fii – Dominic (4 ani) și pe Akim (2 ani), care și-au cunoscut acum pentru prima dată surioara mai mare. Alex Velea a publicat, la rândul său, o fotografie pe Instagram alături de Antonia și de cei trei copii.

Categorii Lifestyle