ANTONIA lansează single-ul „Hotel Lounge” cu videoclip oficial

După ce a lansat de curând “Tango”, un videoclip colorat, ANTONIA revine cu un nou single, tot în limba engleză, care se numește „Hotel Lounge”, cu un sound aparte și o imagine extrem de sexy a artistei.

Piesa a fost compusă și produsă de Marco&Seba, producătorii celor mai mari hituri ale INNEI, David Ciente (Lariss – „Dale Papi”, INNA – „Ruleta”, „Gimme Gimme”) și de PJ, o tânără compozitoare din Los Angeles care a colaborat cu Chris Brown, Usher, Wiz Khalifa, Nicki Minaj.

Filmările videoclipului au avut loc la One Herăstrău Park, în București, producția video a fost făcută de Loops Production, regie și DoP NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), cu care artista este la prima colaborare. Special guest în acest videoclip este Alex Velea, iubitul Antoniei.

Coregrafia a fost concepută de Andrei Minea. „Hotel Lounge are un vibe sexy, dar și fresh în același timp, piesă este făcută de o echipă de producători și compozitori talentați ca Marco&Seba, David Ciente și PJ. Este un fel de alter ego, partea mea sexy, de femeie împlinită, matură”, a declarat artista.

ANTONIA a mai lansat „Tango”, dar și „Adio” în colaborare cu Connect-R.