Antonia la Love is Fun: “Ne-au despărţit neînţelegerile, diferenţele de cultură, iar după ce a apărut copilul prăpastia dintre noi s-a mărit”

Antonia a fost invitata lui Gáspár și a lui Bogdan Nicolai de săptămâna aceasta și și-a împărtășit propria experiență. Antonia are o fetiţă, Maya, din prima căsătorie şi doi băieţei, Dominic si Akim, al căror tată este Alex Velea.

Antonia le-a povestit celor doi prezentatori despre copii:

“Dominic şi Achim se înţeleg extrem de bine. Dominic nu a fost deloc gelos la venirea lui Achim.”

“Nu e o ruşine să apelezi la părinţi sau la o bonă. E normal să ai nevoie de ajutor ca să creşti un copil.”

Antonia a vorbit şi despre prima sa căsnicie şi despre divorţul care este în desfăşurare:

“Îţi trebuie mult curaj să pleci dintr-o relaţie, mai ales când ai un copil. Mi-am dorit să am un copil care să aibă doi părinţi. Ne-au despaărţit neînţelegerile, diferenţele de cultură, iar după ce a apărut copilul prăpastia dintre noi s-a mărit.”

“Am plecat pentru ca m-am gândit că liniştea mea sufletească e importantă pentru copilul meu. Daca eu nu sunt fericită, nici ea nu poate fi. Am văzut la părinţii mei, când nu s-au mai înţeles, că tensiunile dintre ei erau toxice pentru noi toţi.”

“Nu am ramas cu o teama de casatorie. Mi-aş dori să mai fac o nuntă. Mi-aş dori să fie totul legat frumos.”

“Sunt foarte tristă că încă nu am terminat cu divorţul. S-a înţeles în toată ţara că mi-am lăsat familia pentru alt bărbat. Oamenii nu au fost pregătiţi să plec dintr-o relaţie şi nici să trec într-o altă relaţie, chiar dacă a durat destul timp până când am început relaţia cu Alex.”

“Toţi copiii mei sunt sub numele de Castellano. Am depus o cerere la tribunal ca să rezolvăm această situaţie. Nu pot pleca din ţară cu Dominic şi Akim pentru că legea nu îmi dă voie.”

Despre relaţia cu Alex Velea, Antonia a spus:

“Alex e un soţ exceptional. E prezent în viaţa mea şi în viaţa copiilor. Se vede ca isi doreste mult relatia aceasta si ma respecta foarte mult. Nu as fi stat cu un om care sa nu fie un tata bun pentru copiii mei. Alex a acceptat-o pe Maya din prima clipa, fara ca eu sa fortez situatia. Maya l-a placut si ea pe Alex.”

Ne-a ajutat, ca experienţă, faptul că amândoi venim din alte căsnicii. Stim unde am gresit si nu vrem sa repetam acele greseli. Sunt deja 5 ani de cand suntem impreuna si nu m-am plictisit deloc. Mai devreme i-am scris ca abia astept sa ajung acasa.”

Spre finalul emisiunii, Antonia l-a întrebat pe Gaşpar, cu lacrimi în ochi, dacă după toata această poveste va mai fi în regulă cu fetiţa ei şi a primit de la acesta mai multe sfaturi care au liniştit-o. Antonia a povestit că Maya îi vede zilnic pe Skype pe Dominic si pe Akim şi îi iubeşte foarte mult.

A urmat runda de întrebări fulger despre sex, în care Antonia a răspuns candid la întrebările lui Bogdan Nicolai şi ale lui Gáspár:

Care este cea mai ciudată fantezie pe care ai avut-o?
Care a fost cea mai nasoală experienţă sexuală?
La ce vârstă şi unde a fost prima ta experienţă sexuală?
Îţi place să stai deasupra sau dedesubt?
Care este comportamentul masculin care îţi omoară pasiunea?
Care este locul de pe corp unde te exciţi cel mai mult?
Eşti pentru sau împotriva jucăriilor sexuale?
Care e cea mai lungă perioadă în care nu ai făcut sex?
Scoţi sunete când ai orgasm? Dar Alex Velea?

Urmărind clipul de mai sus poţi afla răspunsurile sincere, dar extrem de amuzante, ale Antoniei.

Categorii Video