ANTONIA, invitat special la concertul Carla’s Dreams – “Nocturn”

Antonia a colaborat cu Carla’s Dreams pentru piesa “Sună-mă” și va urca pe scena de la Romexpo pentru un super moment.

ANTONIA este cunoscută publicului din România pentru super piese care au devenit hituri precum “Jameia”, “Wild Horses”, “Hurricane”, “Iubirea mea”,  dar și single-ul “Matame”, în topuri acum pe radio și TV.

“Mă bucur să fiu alături de Carla’s Dreams la primul concert de la Romexpo, un eveniment wow! Vă așteptăm pe toți pe 18 mai în “Nocturn”, a spus ANTONIA.

Pentru cei care deja au cumpărat bilete VIP, se pun în vânzare 200 de suplimente VIP de 100 de lei, supliment valabil cu bilet deja cumpărat. Permite accesul pe platforma VIP și include poster cu autograf, brățara personalizată, acces mai devreme cu 30 de minute în locație.

În cadrul show-ului “Nocturn”, un alt invitat este Mark Stam, artist, dansator, coregraf și compozitor din Republica Moldova care s-a făcut deja remarcat pe piața muzicală din România prin piesele “Doar noi” în colaborare cu Alina Eremia, superhit-ul “Vina mea” și “Impar”, un single care a fost locul 1 pe TV, locul 2 pe radio și #1 pe Shazam..

Primul invitat al show-ului “Nocturn” este Vanotek, DJ și producător român, cunoscut în Europa de Est, cu show-uri și piese în topurile radio și TV din Rusia, Ucraina, CIS. Cele mai de succes piese ale lui Vanotek “Tell Me Who”, “Back to Me” și “Love is Gone” au atras atenția Ultra Music, renumita casă de discuri din Statele Unite ale Americii.

Cel mai recent single “Luna” a depășit 21 milioane de vizualizări pe YouTube și este pe locul 1 în topul radio din România.

Carla’s Dreams – Luna

https://www.youtube.com/watch?v=D0QT3ZULTaI

Categorii Lifestyle