Anne Hathaway va juca într-o nouă comedie romantică regizată de Rebecca Miller

Anne Hathaway, Marisa Tomei și Matthew Broderick vor face parte din distribuția „She Came to Me’, o comedie romantică regizată de Rebecca Miller, care a scris și scenariul, conform deadlline.com. 

Scenariul semnat de Rebecca Miller („Planul lui Maggie’, „Viețile secrete ale Pippei Lee’), fiica celebrului dramaturg Arthur Miller, va grupa mai multe povești plasate la New York. Un compozitor aflat în pană de inspirație își redescoperă creativitatea după o aventură de-o noapte, o femeie își găsește dragostea acolo unde se aștepta mai puțin, iar doi adolescenți supradotați se luptă să le demonstreze părinților că iubirea lor nu e doar un capriciu al vârstei.

În film îi vom mai vedea pe Joanna Kulig, recompensată cu premiul Academiei Europene de Film pentru rolul din „Războiul rece’ (2018) și pe Tahar Rahim ( „Un profet’).

FOTO: Hepta

Zilele acestea, actrița și Jared Leto filmează la New York pentru miniseria WeCrashed. Hathaway în vârstă de 38 de ani și Leto (49 de ani) vor portretiza cuplul fromat din Adam Newmann, omul de afaceri care a cofondatat compania imobiliară WeWork si sotia acestuia, Rebekah, care a avut un rol important în cadrul companiei.

Categorii Lifestyle