Anne Hathaway și Natalie Imbruglia sunt însărcinate

anne hathaway natalie imbruglia gravide

Numărul vedetelor care urmează să devină mame crește de la o zi la alta. Anne Hathaway (36 de ani) a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil. Ea mai are un băiețel de trei ani, Jonathan. Actrița a făcut anunțul pe Instagram, unde a postat o fotografie în care i se vede sarcina avansată și a scris câteva rânduri emoționante legate de dificultatea de concepere a unui copil.

Lăsând gluma la o parte, către toate femeile care au trecut prin iadul infertilității și al conceperii unui copil, vă rog să luați aminte că nu a fost un demers ușor pentru niciuna dintre cele două sarcini ale mele. Vă iubesc mult!”, a scris Anne Hathaway, lăsând să se înțeleagă că a apelat la fertilizare in vitro pentru a concepe ambii ei copii.

O altă vedeta care așteaptă un copil este australianca Natalie Imbruglia, care va deveni pentru prima dată mamă la vârsta de 44 de ani. Cântăreața a anunțat că a apelat la procedura de fertilizare in vitro și a folosit un donator pentru a avea un copil. Nu, nu am înghițit un pepene. Voi naște primul copil în această toamnă, a scris Natalie pe Instagram, unde a publicat o fotografie în care i se vede burta de gravidă.

E ceva ce mi-am dorit de foarte mult timp și sunt binecuvântată că acest lucru e posibil cu ajutorul fertilizării in vitro și al unui donator de spermă – nu voi mai declara nimic pe aceasta temă. Sunt atât de încântată de aceasta aventură care urmează– un nou album și faptul că voi deveni mamă”, a scris Natalie Imbruglia.

Motivul pentru care Anne Hathaway renunță la alcool

Anne Hathaway a dezvăluit că are un obiectiv ambițios: nu va mai bea alcool timp de 18 ani de-acum încolo. Motivul? Invitată în emisiunea lui Ellen Degeneres, actrița a vorbit despre viața sa de familie, iar printre altele a anunțat că a încetat să mai bea din octombrie și intenționează să o țină cel puțin până când fiul său va împlini 18 ani. Citește mai multe AICI.

Citește și: 8 comedii care te vor înveseli chiar și într-o zi mohorâtă

Citește și: Cele mai populare 10 seriale de pe Netflix

Categorii Lifestyle