Anne Hathaway, în rolul principal din “The Witches”

Dacă vă era dor de un film cu Anne Hathaway, aflați că peste câteva zile actrița pregătește o comedie neagră fantasy, produsă de Warner Bros.

The Witches”, regizat de Robert Zemeckis, cu Anne Hathaway în rol principal, va fi lansat pe HBO Max, pe 22 octombrie, conform Variety.

“The Witches” urma iniţial să fie lansat în cinematografe pe 9 octombrie, însă premiera a fost amânată cu câteva săptămâni din cauza pandemiei. Filmul este o reimaginare a clasicii poveşti a lui Roald Dahl care combină procedee cinematografice de înaltă clasă cu interpretări fantastice”, a spus Toby Emmerich, preşedinte al Warner Bros. Pictures Group. “Este distractiv pentru întreaga familie şi ideal pentru această perioadă a anului”.

“The Witches” se bazează pe romanul lui Roald Dahl despre un băiat care, în timp ce stătea cu buna sa la hotel, nimereşte peste un grup de vrăjitoare condus de Grand High Witch (Hathaway). Cu ajutorul bunicii sale, el va strica planurile vrăjitoarelor de a transforma copiii din toată lumea în şoareci.

Din distribuție fac parte: Octavia Spencer, Stanley Tucci, Chris Rock, Kristin Chenoweth şi Jahzir Kadeem Bruno.

Categorii Lifestyle