Anne Hathaway a devenit mamă

anne hathaway a devenit mama

Veștile bune ale zilei de astăzi vin de la Anne Hathaway. Actrița din The Devil Wears Prada, Love and Other Drugs și Les Misérables a devenit mămică pentru prima dată pe 24 martie, însă vestea a fost confirmată oficial astăzi. Anne și soțul ei, actorul și producătorul Adam Shulman, sunt acum părinții unui băiețel adorabil pe nume Jonathan Rosebanks.

În luna ianuarie a acestui an, în timp ce se afla în vacanță, actrița a observat că este fotografiată de paparazzi, așa că a hotărât să posteze o poză pe contul său de Instagram înaintea tuturor: „Așadar, postarea unei poze în costum de baie nu mă caracterizează, dar chiar acum, în timp ce eram la plajă, am observat că sunt fotografiată. Dacă tot va fi publicată o astfel de fotografie, cred că ar trebui să fie o fotografie care mă face fericită (și care a fost făcută cu aprobarea mea. Și care are un filtru).”

anne insta

Anne Hathaway și Adam Shulman s-au cunoscut în 2008 prin intermediul unor prieteni comuni, iar în 2012 s-au căsătorit în Big Sur, California. Anul acesta, o vom putea urmări din nou pe Anne în rolul Regine Albe în Alice Through the Looking Glass (Premiera: 27 mai).

alice

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle