Anna Wintour pleacă de la Vogue?

Întrebarea pe care nu credeam că o vom auzi prea curând își face încet-încet loc pe paginile publicațiilor internaționale – pleacă Anna Wintour de la Vogue?

Conform Page Six, există zvonuri care ar da de înțeles că redactorul-șef de la Vogue SUA își va părăsi postul vara aceasta, în iulie, după ce va avea loc căsătoria fiicei sale, Bee Schaffer, cu Francesco Carrozzini, fiul Francăi Sozzani, fost redactor-șef la Vogue Italia.

Anul acesta se împlinesc trei decenii de când Anna Wintour a devenit redactor-șef la Vogue SUA și una dintre cele mai relevante personalități din lumea modei, iar plecarea ei de la cârma revistei va zdruncina un pic tot scenariul actual al industriei. Încă nu se știu detalii legate de posibila plecare, iar Anna Wintour nu a făcut nicio declarație legată de subiect. De menționat e și faptul că Condé Nast a negat speculațiile publicației și a refuzat să facă alte comentarii cu privire la planurile redactorului-șef.

Page Six mai sugerează că în locul lui Wintour va veni Edward Enninful, redactor-șef la Vogue UK (înlocuitorul Alexandrei Shulman, care a părăsit postul anul trecut în ianuarie, după 25 de ani).

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle