Anna Wintour divorțează de soțul ei, investitorul Shelby Bryan, după 16 ani de mariaj

anna wintour divort

Presa americană anunță despărțirea dintre Anna Wintour (70 de ani), bossul de la Vogue SUA, și soțul ei, investitorul texan Shelby Bryan (74 de ani), după un mariaj de 16 ani. Cei doi s-au cunoscut în 1999 și s-au căsătorit în 2004, iar relația lor a început sub semnul scandalului, deoarece se pare că Shelby Bryan era căsătorit la momentul la care a cunoscut-o pe Anna Wintour.

Anna Wintour a mai fost căsătorită înainte de Bryan cu David Shaffer, cu care are doi copii, Charles, de 35 de ani și Bee, de 33 de ani.

Totodată, presa speculează faptul că relația dintre Wintour și Bryan se răcise încă de acum 7 ani, și ca cei doi nu mai aveau nimic de împărțit, iar faptul investitorul a fost prins că nu plătise taxe către fisc în valoare de peste un milion de dolari n-a făcut decât să sape și mai adânc groapa relației lor. Ba, mai mult, se vehiculează zvonuri conform cărora Bryan s-ar fi întors la fosta lui soție, Katherine.

anna wintour

Despărțirea de soțul ei vine într-un moment neprielnic pentru Anna Wintour, care oricum se afla într-o lumină mai puțin bună din cauza cărții de memorii publicate de fostul ei colaborator, prieten și confident de la Vogue, Andre Leon Talley, care n-o zugrăvește în termeni favorabili în volumul său, The Chiffon Trenches.

ANDRE LEON TALLEY ANNA WINTOUR

Talley, care a lucrat peste două decenii la Vogue ca editor, nu s-a sfiit să dezvăluie că Wintour l-a jignit de multe ori și i-a spus că e ”prea bătrân, prea gras și prea uncool pentru ea”, printre altele, și că pe lista ei neagră se aflau o mulțime de jurnaliști, stiliști și modele – pe care îi denigra cu orice ocazie.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle