Anna Kournikova e însărcinată pentru a doua oară

anna kournikova enrique iglesias copii

Veștile bune continuă să curgă pentru vedete. Fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova (38 de ani), soția cântărețului Enrique Iglesias, e însărcinată din nou, la mai puțin de doi ani când i-a adus pe lume pe gemenii Lucy și Nicholas.

Cuplul nu a facut încă niciun comentariu pe marginea veștii, dar publicația spaniolă Hola a obținut fotografii cu Anna la Miami, în care sarcina este evidentă. Nici la prima sarcină, cuplul de vedete Anna și Enrique nu au făcut niciun comentariu până când copiii nu s-au născut.

anna kournikova enrique iglesias copii

La nașerea gemenilor, Enrique Iglesias a declarat că speră să fie un tată cool, dar responsabil. ”E unul dintre cele mai grozave sentimente din lume. Sunt mai responsabil, conduc cu atenție, iau în considerare tot felul de prostii acum, mai mult decât o făceam înainte. Dar sper să fiu un tată cool, relaxat”.

View this post on Instagram

😍🚌

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on


Anna Kournikova și Enrique Iglesias au început povestea de dragoste în 2001, după ce fosta tenismenă a fost protagonista videoclipului piesei Escape a artistului. De când sunt împreună, Anna și Enrique duc o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor, opusul celei pe care o trăiau înainte să devină un cuplu.

Printre puținele lucruri împărtășite din intimitatea lor, Enrique a declarat că orice relație vine cu bune și cu rele. ”Mi-e greu să cred că există relația perfectă. Dar Anna e cea mai bună fata din lume. Mă înțelege și e în stare să-și sacrifice timpul pe care îl petrece cu mine pentru a mă lăsa să mă ocup de muzică. E un sacrificiu enorm și respect acest lucru”, spunea la începutul relației Enrique.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle