Animalele de companie ale redacției Alist Magazine- Powered by Lidl 

Redacția Alist Magazine este mare iubitoare de animale, așa că ne-am hotărât să vi-i prezentăm pe ”colegii noștri de apartament”. Nu ne considerăm stăpânii animalelor noastre de companie, suntem, mai degrabă, membrii ale aceleiași familii, doar că unii dintre noi au… patru picioare. Alături de Lidl, sub deviza „Animalul tău te vede așa cum nu te vede nimeni. Perfect”, vi-i prezentăm pe membrii necuvântători, dar cei mai iubitori ai familiei Alist Magazine – câini și pisici – și vă invităm să descoperiți produsele pentru animalele de companie din gama Orlando sau Coshida – https://surprize.lidl.

Nume: Muffin

Vârsta: 8 ani și jumătate

Rasa: golden retriever

Sunt Raluca Leafu, redactor A list și ea este Muffin, cățelușa mea care are 8 ani și jumătate. Îmi plac toate animalele, dar trebuie să recunosc că prefer câinii. Pe Muffin am primit-o de ziua mea și de atunci am avut multe aventuri, plimbări în parc, dar și momente de tensiune pe care simțeam că nu le mai pot gestiona. A fost la dresaj câteva luni când era pui, însă nu am reușit să mă impun niciodată. Semănăm, suntem blonde și hiperactive amândouă. Muffin face parte din familie și, pentru că am crescut singură la părinți, am ajuns să o consider sora mea.

Pentru că am un program destul de încărcat, am împărțit custodia retrieverului cu părinții mei și își petrece jumătate din timp la ei și jumătate la mine. Mă simțeam foarte vinovată când ajungeam târziu acasă și stătea mult timp singură, de aceea în weekenduri petrecem mult timp împreună în parc.

Golden retriever este o rasă care este în permanent veselă, agitată și mereu în căutare de hrană. Muffin este sociabilă, îi place să se plimbe cu mașina și se adaptează rapid în orice mediu. Este destul de răsfățată de mama mea, de aceea nu mănâncă decât dacă stă cineva lângă ea, iar unul dintre treat-urile preferate este  Puretastede din gama Orlando, de la Lidl, în special cele cu pui. Îi plac jucăriile de plus și am fost norocoasă că nu a ros nimic, în afară de un colț de perete.

Cu Muffin nu te plictisești niciodată, chiar și după 8 ani reușește să mă surprindă cu acei clasici puppy eyes.

Dacă ai și tu un animal de companie, te invităm să ne spui povestea voastră și să încerci filtrele de Instagram și de Facebook special create pentru animăluțul tău, pentru cele mai cool postări.

Categorii Lifestyle