Trend Challenge: Poartă animal print în această toamnă!

TREND CHALLENGE LIVE – Animal print

Publicată de A List Magazine pe Vineri, 21 Septembrie 2018

Ca lucrurile să fie clare din start, eu vă spun că am avut emoții cu acest episod! Dacă Danei îi place să poarte imprimeurii și animal print-ul nu ar fi fost o problemă, pentru mine aceasta a fost o provocare. Știam deja că se poartă animal print și l-am văzut stilizat într-o mulțime de feluri, însă niciun tip de asortare nu-mi aducea confortul că totuși îl voi putea integra ok în stilul meu.

Animal print-ul este zgomotos și agresiv. Pentru că este însă un imprimeu care revine ciclic în modă, a devenit un clasic- ca orice clasic însă, unii îl pot purta, alții ba. Până la această provocare eu m-am încadrat singură în cea de-a două categorie. Nu am avut niciodată o piesă vestimentară cu un astfel de imprimeu- până acum 2 săptămâni când am “cedat” imprimeului și am cumpărat o curea. Mi-am spus atunci că accesoriile pot să aibă puțină viață în ele, iar cu paleta mea de culori de bază din dulap, nu are cum să nu se integreze. Ei bine însă când am luat hainele pentru emisiune, mi-a plăcut la culme piesa centrală aleasă de mine: o fustă-pantalon plisată Atât de mult încât am declarat-o o piesă “neutră”! Și m-am văzut purtând-o nu doar în cele trei ținute prezentate la Trend Challenge, ci și cu o mulțime de alte haine pe care le am deja în dulap.

Despre Dana nu vă spun, pentru că la această provocare ea a fost ca peștele în apă- avea deja o mulțime de accesorii animal print în garderoba ei, practic o doză sănătoasă de piese care acum sunt din nou pe rafturile tuturor magazinelor. Am fost puțin indivioasă, ce-i drept!

Ambele am accesorizat și am purtat imprimeul animal în feluri complet diferite: Dana maximalistă cum deja o știți s-a aventurat în a crea ținute fun iar eu cu o doză serioasă de clasicism, am încercat să arăt felul în care orice minimalist poate purta un imprimeu aglomerat.

Până la următorul trend vă urăm spor la shopping!

Categorii Video