Angelina Jolie spune că divorțul de Brad Pitt i-a afectat cariera

angelina jolie brad pitt

Angelina Jolie a declarat recent că despărțirea de Brad Pitt i-a afectat în mod negativ cariera.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016, dar divorțul nu este încă finalizat, ei doi încă se mai luptă în instanță pentru custodia copiilor. Actrița a relatat recent că despărțirea de Brad Pitt, împreună cu care are șase copii, dintre care trei biologici, a făcut-o să-și reorganizeze viața profesională și să renunțe la ambițiile ei regizorale, care i-ar fi ocupat și mai mult timp.

”Ador să regizez, dar schimbările de ordin familial m-au adus în imposibilitatea de a mai face acest lucru în ultimii ani”, a declarat vedeta laureată cu premiul Oscar.

”Am fost nevoită să accept proiecte de durată mai scurtă, care să-mi permită să fiu mai mult acasă, așa că am acceptat doar proiecte de actorie. Asta e adevărul”, a spus Angelina Jolie, care se ocupă de creșterea celor șase copii – Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii de 12 ani Vivienne și Knox.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în 2014 după ce se cunoscuseră în 2004 în timpul filmarilor pentru Mr&Mrs Smith. În 2016, au șocat pe toată lumea cu anunțul despărțirii lor și, la patru ani de la înaintarea actelor de divorț, fostul cuplu încă se mai chinuie să ajungă la o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor.

Angelina Jolie și copiii locuiesc în prezent într-o vilă somptuoasă din Hollywood, iar Brad Pitt s-a stabilit în vecinătate, pentru a-și putea vizita des moștenitorii.

Actrița va juca în producția regizată de Chloe Zao, Eternals, și în thrillerul de acțiune Those Who Wish Me Dead, de pe HBO Max, producție ce va fi lansată pe 14 mai 2021.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle