Angelina Jolie și-a adus toți copiii la Toronto Film Festival

A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut familia Jolie-Pitt în formulă completă (bine, aproape completă, pentru că Brad Pitt a lipsit), dar iată că minunea s-a produs chiar ieri la Toronto Film Festival. Actrița și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de Maddox (16 ani) Pax (13 ani), Zahara (12 ani), Shiloh (11 ani) și gemenii Knox și Vivienne (9 ani), cei șapte fiind prezenți la premiera filmului First They Killed My Father, regizat chiar de Jolie.

La premieră au venit și Sareum Srey Moch, protagonista din film, și Loung Ung, autoarea romanului autobiografic First They Killed My Father, care a inspirat-o pe Angelina să facă acest film.

Pelicula urmărește povestea lui Loung, o activistă pentru drepturile omului, care a supraviețuit opresiunilor regimului Khmer Rouge din Cambodgia. Guvernul Khmer Rouge a luat cu asalt întâi orașul Phnom Penh, în care lucra tatăl protagonistei, apoi, violențele au început să curgă în întreaga țară. În scurt timp, familia Ung s-a dezbinat, iar Loung a ajuns într-o tabără de orfani, fiind nevoită să supraviețuiască în condiții absolut cumplite.

Angelina Jolie bifează cu această ocazie prima apariție publică alături de familie după despărțirea de Brad Pitt din urmă cu un an. Într-un interviu acordat celor de la Vanity Fair, aceasta a vorbit despre viața de mama singură. „A fost dificil. Nu îmi place să fiu singură, nu este ceva ce mi-am dorit. Nu e nimic plăcut în asta. E doar greu. Câteodată poate că pare că am totul sub control, dar adevărul este că, în unele zile, abia reușesc să rezist. A fost un an dificil din punct de vedere emoțional și am avut și câteva probleme de sănătate”, a declarat actrița.

Acum însă, lucrurile încep să se revină la normal pentru Angelina Jolie și familia sa. Ea și Brad Pitt fac în prezent terapie de cuplu și încearcă să își rezolve toate problemele care au dus la separarea lor. Și, cine știe, poate că în curând îi vom revedea împreună pe covorul roșu!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle