Angelina Jolie, pictorial pentru Guerlain

Angelina Jolie, pictorial pentru Guerlain. Zilele acestea, toată atenția presei internaționale a fost îndreptată către Angelina Jolie. Prezentă la Paris, unde filmează un nou spot publicitar pentru parfumurile Guerlain, fosta soţie a lui Brad Pitt a fost surprinsă de paparazzi la balconul unei camere de hotel, fiind îmbrăcată doar în lenjerie de corp.

Angelina Jolie, pictorial pentru Guerlain. Pozele, în care Jolie apare extrem de sexy la cei 44 de ani,  au fost date publicității la scurt timp după ce studiourile Disney au lansat trailerul filmului Maleficent: Mistress of Evil, în care actrița joacă rolul principal.

Ei bine, da! Angelina Jolie revine cu o nouă producție ”Maleficent”, în continuarea celei lansate acum cinci ani. Sequelul se va intitula ”Maleficent: Mistress of Evil”, iar actrița își reia rolul Reginei de Moors, cea care a blestemat-o pe Prințesa Aurora, interpretată de Ellen Fanning.

Filmul va avea premiera pe 18 octombrie.

Brad Pitt o somează pe Angelina Jolie să semneze actele de divorț.

La aproape trei ani de la decizia de a divorța, Brad Pitt și Angelina Jolie încă se chinuie să se despartă oficial. Actorul i-a dat un ultimatum fostei lui soții, prin care o amenință că va suporta o amendă usturătoare dacă nu semnează actele de divorț.

Se pare că Angelina Jolie trenează semnarea actelor, chiar dacă ea a fost cea care a înaintat cererea de divorț. Cei doi sunt despărțiți, dar nu sunt finalizate toate aspectele legale ale desfacerii căsătoriei. Se pare că Brad Pitt le-ar fi spus aporpiaților lui că e sătul până peste cap de amânarea divorțului de la lună la lună de către Angelina.

Citește mai multe despre divorțul celor două staruri AICI.

 Citește și: Cum a decurs prima întâlnire, după divorț, dintre Angelina Jolie și Brad Pitt
Citește și: De ce Brad Pitt nu este mulțumit de felul în care Angelina Jolie are grijă de copii

Te-ar mai putea interesa și: Brad Pitt și Charlize Theron sunt împreună?

Categorii Lifestyle