Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer și Elle Fanning – bătălia generațiilor la premiera ”Maleficent: Mistress of Evil”

maleficent: mistress of evil

Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer și Elle Fanning au avut apariții spectaculoase aseară la premiera din Los Angeles a ”Maleficent: Mistress of Evil”. 

Noua producție Disney, ”Maleficent: Mistress of Evil” a avut premiera oficială aseară la Los Angeles, la cinema El Capitan, în prezența protagonistelor – Angelina Jolie (44 de ani), Michelle Pfeiffer (61 de ani) și Elle Fanning (21 de ani). Trei generații de actrițe s-au reunit pentru sequelul inspirat din povestea clasică a lui Charles Perrault, ”Frumoasa din pădurea adormită”. Prima productie ”Maleficent” a fost lansată în 2014 și, în urma succesului înregistrat, cinci ani mai târziu a apărut continuarea poveștii Maleficent – în care Prințesa Aurora (Elle Fanning) se căsătorește cu Prințul Phillip, iar de aici se dezlănțuie o serie de evenimente neașteptate, în care Prințesa Aurora se confruntă din nou cu nașa ei, interpretată de Angelina Jolie, dar în poveste intervine și Regina Ingrith, mama Prințului Phillip, interpretată de Michelle Pfeiffer.

maleficent: mistress of evil

Angelina a impresionat asistența cu o rochie neagră, accesorizată cu un scorpion pe șold și care îi lăsa la vedere toate tatuajele de pe spate și de pe brațe, iar Michelle Pfeiffer a arătat mai bine ca niciodată, într-o rochie cărămizie. Elle Fanning, cea mai tânără actriță din distribuția filmului, a ales să poarte la eveniment o rochie verde-crud, accesorizată cu flori.

maleficent: mistress of evil

maleficent: mistress of evil

La premiera de gală de la Los Angeles, Angelina Jolie și-a făcut apariția alături de cinci dintre cei șase copii ai ei – Pax, 15 ani, Shiloh, 13 ani, Vivienne și Knox, 11 ani și Zahara, 14 ani. Maddox, fiul ei cel mare, în vârstă de18 ani, este la colegiu în Coreea de Sud.

maleficent: mistress of evil

Printre vedetele invitate la premieră s-au mai numărat Heidi Klum, alături de soțul ei, artistul Tom Kaulitz, Bebe Rexha și mulți alții.

maleficent: mistress of evil

Bebe Rexha

Heidi Klum și Tom Kaulitz

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle