Angelina Jolie și Brad Pitt: cronica unei împăcări

Acum aproape un an, mai exact pe 20 septembrie 2016, vestea că Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează făcea înconjurul lumii. Și nimeni nu înțelegea ce se întâmplă, era greu de crezut că cel mai urmărit cuplu de la Hollywood se destrăma în felul acesta. Cei doi au depășit o mulțime de obstacole – scandalurile care au urmat după ce actorul a divorțat de Jennifer Aniston, operațiile Angelinei, proiectele care i-au ținut departe unul de celălalt, ca să enumeraăm doar câteva – și păreau invincibili împreună. Asta până când actrița a depus actele de divorț, invocând diferenţe ireconciliabile între ea şi soțul său.

Iar speculațiile nu au întârziat să apară. Inițial, toată lumea a arătat-o cu degetul pe Marion Cotillard, partenera lui Pitt din Allied, despre care s-a spus că ar fi fost femeia cu care actorul a înșelat-o pe Angelina. Nimic mai fals! La scurt timp, franțuzoaica a făcut primele declarații despre acest scandal pe contul său de Instagram, anunțând, cu această ocazie, și că este din nou însărcinată cu iubitul ei, Guillaume Canet: „Nu obişnuiesc să comentez despre aceste lucruri sau să le iau în serios, dar cum această situaţie se extinde şi îi afectează pe oamenii pe care îi iubesc, trebuie să vorbesc despre ea. În primul rând, acum mulţi ani, l-am întâlnit pe bărbatul vieţii mele, tatăl fiului nostru şi al bebeluşului pe care îl aşteptăm. El este iubirea mea, prietenul meu cel mai bun, singurul de care am nevoie. În al doilea rând, celor care au spus că aş fi devastată le spun că sunt foarte bine, mulţumesc. Această discuţie fabricată nu mă frământă. Iar celor din media şi celor plini de ură, care se grăbesc să judece, le doresc cu sinceritate o recuperare rapidă. Nu în ultimul rând, îmi doresc foarte mult ca Angelina şi Brad, doi oameni pe care îi respect profund, să îşi găsească pacea în acest moment foarte agitat.”

Apoi, a început să se vorbească tot mai mult despre comportamentul agresiv al lui Brad Pitt, care fuma și bea prea mult, provocând numeroase conflicte între el și copiii săi și ai Angelinei, iar cel cu Maddox din timpul unul zbor cu avionul a fost picătura care a umplut paharul Angelinei.

A urmat apoi un lung proces pentru custodia copiilor, însă, între timp, lucrurile s-au schimbat. În luna august, cei doi au oprit procedurile de divorț. Și, conform lui Ian Halperin, cel care se ocupă de biografia cuplului, Angelina și Brad au făcut deja primii pași către împăcare. S-au întâlnit față în față, au discutat despre toate problemele lor, iar acum fac terapie de cuplu. „Amândoi au realizat că sunt mai fericiți împreună decât despărțiți. Odată ce a dispărut tensiunea dintre ei, lucrurile au început să se îmbunătățească. Astăzi, Brad și Angelina sunt foarte pozitivi. Angelina crede că ei sunt noul cuplu Burton-Taylor (n.red.: Richard Burton și Elizabeth Taylor s-au căsătorit de două ori și au divorțat de două ori). Nu pot trăi împreună, dar nu pot trăi nici separat. Ea a lucrat mult la atitudinea sa de la incidentul petrecut în avion, la fel și Brad. Încă se iubesc”, a declarat Halperin, care pregătește și un documentar despre cei doi: Broken: The Incredible Story Of Brangelina.

Așadar, încă sunt șanse să îi revedem pe Brad Pitt și Angelina Jolie… ca în vremurile bune. Pentru că dacă un lucru e sigur, acela este că cei doi arată senzațional împreună!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle