Andreea Raicu, despre prima sa vacanță în pandemie

Andreea Raicu nu avea în plan să meargă într-o vacanță la începutul acestui an, dar o propunere de ultimă oră a făcut-o să se răzgândească. Astfel, și-a făcut bagajele, și-a luat măștile, mănușile și, cu inima-n dinți, a zburat la capătul lumii, pentru a-și încărca bateriile.

Nu îmi făcusem niciun plan de vacanță pentru începutul lui 2021. Nimic nu mi se părea potrivit, până când o idee de ultim moment mi-a schimbat programul: câteva zile într-un loc cu soare, fără prea multă lume și cu liniște, foarte multă liniște, pentru ca de asta aveam nevoie cel mai mult dupa acest an atât de plin.

Recunosc, gândul că voi călători cu avionul m-a făcut să nu plec foarte relaxată, drept pentru care în geanta mea găseai măști, dezinfectat sub diverse forme, mănuși, ochelari, șevețele umede și câte și mai câte… Am încercat să fiu cât mai responsabilă, fără ca asta să însemne să-mi las viața guvernată de frică.

A  fost nevoie să îmi fac testul, iar asta m-a făcut să fiu mai relaxată cu gândul călătoriei cu avionul. Pe insula în care am fost nu aveai obligația să porți masca, însă primele zile a fost foarte ciudat să fiu lângă oameni fără mască. La sală mai ales, într-o încăpere nu forte mare, recunosc că m-am simțit foarte vulnerabilă.
Să poți sta fără mască, să te plimbi, să mergi la restaurant a fost ca o reîntoarcere la viața pe care o știam, o libertate de care nu m-am mai bucurat de mult timp.

Categorii Lifestyle