Andreea Raicu: 5 oameni care mi-au marcat viața 

Om de televiziune, model, antreprenor, prietenă a A List Magazine: Andreea Raicu ne surprinde mereu, fie printr-un proiect neașteptat, fie cu o carte care să ne învețe să ne împăcăm cu noi înșine și să trăim în armonie cu visele noastre, fie cu o serie de lecții de meditații, fie cu… o ședință foto simpatică în cel mai recent număr A List Magazine. Și cu sfaturi despre cum poți să te simți mereu bine cu tine și poți să te accepți așa cum ești. 

Pentru că luna aceasta (martie 2021), A List Magazine sărbătorește 5 ani de la lansarea site-ului www.alistmagazine.ro (urmat după nici un an de prima ediție print a revistei A List Magazine), un moment care ne-a schimbat nouă viața (și, sperăm, și cititorilor noștri) ne-am gândit să aflăm de la vedete, designeri, celebrități și oameni dragi nou care au fost persoanele care le-au influențat lor viața. Așadar, am întrebat-o pe Andreea Raicu care au fost cei 5 oameni care i-au schimbat ei viața. 

#5oamenicaremiauschimbatviata – o campanie A List Magazine 

„Să știi că mi-a fost foarte greu să aleg doar cinci oameni. Pentru că toți cei care au intrat în viața mea mi-au influențat-o, într-un fel sau în altul. 

În primul rând, mama și bunica au locul lor fruntaș în această listă; datorită lor sunt astăzi persoana pe care o vedeți, ele mi-au dat cele mai bune sfaturi, m-au învățat și m-au provocat în același timp. 

Apoi o să pun pe listă un partener de viață pe care l-am avut la un moment dat, unul cu care am fost într-o relație toxică în care, așa cum se spune «I needed to hit the bottom so I can go up».  A contat acest om în viața mea, am trecut prin niște momente foarte grele, dar probabil necesare ca să încep să caut răspunsuri pentru relațiile cu partenerii nepotriviți pe care îi atrăgeam în mod constant. Și astfel am învățat multe lucruri despre mine. 

Apoi, au fost Adrian Sârbu și Cristian Burci, doi oameni care au crezut în mine și care m-au îndemnat și m-au învățat să fac televiziune. 

L-aș pune pe listă pe Anil, unul dintre oamenii cu care am lucrat în India și care m-a făcut să devin conștientă de mine și de fiecare părticică din interiorul meu; el m-a învățat să mă împac cu mine și să mă accept așa cum sunt. 

Și, pe poziția cinci pe listă l-aș pune pe Robin Sharma – el m-a învățat să cred în mine așa cum nimeni nu a mai făcut-o, pentru că fiecare conversație cu el este o adevărată doză de încredere că poți face orice pe pământul acesta.”

Foto: Alex Gâlmeanu, fotografie apărută în numărul 18 A List Magazine. 

CITESTI SI:

Andreea Esca: 5 oameni care mi-au marcat viața

Medeea Marinescu: 5 oameni care mi-au marcat viața

Alice Peneacă: 5 oameni care mi-au marcat viața 

Categorii Lifestyle