Andreea Marin: 5 oameni care mi-au marcat viața

andreea marin

Pentru că luna aceasta (martie 2021), A List Magazine sărbătorește 5 ani de la lansarea site-ului www.alistmagazine.ro (urmat după nici un an de prima ediție print a revistei A List Magazine), un moment care nouă ne-a schimbat viața (și, sperăm, și vouă) ne-am gândit să aflăm de la vedete, designeri, celebrități și oameni dragi care au fost persoanele care le-au influențat lor viața. Andreea Marin ne vorbește acum despre acei 5 oameni care i-au marcat viața.

  1. Mama, îngerul meu păzitor. Deși a fost alături doar în primii 9 ani de viață și s-a stins în brațele mele, memoria ei este una solară, îi semăn foarte bine, moștenesc firea ei feminină, caldă, romantică, dar și hotărâtă, creativă, logică, și tot ce am construit durabil în viață a fost în onoarea ei.
  1. Audrey Hepburn, o artista cu totul specială, sensibilă, grația întruchipată, de o frumusețe interioară comparabila cu cea angelică vizibilă întregii lumi, generoasă și dedicată misiunii sale de Ambasador UNICEF până la sfârșitul zilelor, am avut ce învăța din povestea sa.
  1. Fiica mea, Violeta – a treia Violeta din familie după mama mea, de la care și eu am moștenit același prenume – îmi e profesor zi de zi, fără să știe, învățându-mă lecții de viață despre a fi părinte și a nu uita cum e să rămâi mereu și puțin copil.
  1. Andreea Esca este pentru mine un model de longevitate în meseria noastră, o admir și ca om, îi iubesc zâmbetul și energia pozitivă, e un exemplu pentru orice generație.
  1. Prințesa Diana a fost pentru mine și rămâne o femeie cu un suflet uriaș, din păcate un om neînțeles până la capăt, dar cu o verticalitate, decență și delicatețe pe care le admir și astăzi.

CITESTE SI

Monica Bârlădeanu: 5 oameni care mi-au marcat viața

Ilona Brezoianu: 5 persoane care mi-au marcat viața

Andreea Raicu: 5 oameni care mi-au marcat viața 

Categorii Lifestyle