Andreea Esca se bucură de vacanță în satul copilăriei sale

Andreea Esca și-a luat câteva zile de vacanță, în Porumbacu de Sus, acolo unde a dezvoltat un complex turistic, format din căsuțe tradiționale.

Andreea și-a dorit să păstreze cât mai bine căsuțele din lemn vechi de o sută de ani și le-a recondiţionat şi utilat pentru cei care vor să viziteze zona și să cunoască tradițiile locale.

„Chiar sunt fericita cand ajung aici! Miroase a vacantele copilariei mele superbe.”, a scris vedeta pe Instagram.

Porumbacu de Sus se află la aproape 40 km de Sibiu, pe drumul ce duce spre Braşov și la poalele celui de al doilea vârf al Carpaților, Negoiu (2535 m).

Oberwood (@oberwood_porumbacu_de_sus) este un loc de poveste de la poalele Munţilor Făgăraș, unde am reușit să punem la un loc câteva căsuțe din lemn adunate de prin zonă şi reasamblate, restaurate și echipate în interior astfel încât să asigure confortul unei locuințe de lux într-un spațiu care păstrează temele tradiționale., spune Andreea.

Pe malul unui râu, cu Vârful Negoiu gata să fie cucerit și multe alte activități adecvate pentru o zonă montană, Casa Soare, Casa Berbec, Casa Floarea vieții, Casa Prieteniei și Casa Moara sunt alegerea perfectă pentru această vară caniculară. Iar seara, după o zi călduroasă petrecută „la baie”, se aude când vine ciurda de bivolițe… Ce poate fi mai frumos?

Categorii Lifestyle