Andreea Esca: “Am suferit, am jelit, n-am înțeles, apoi am înțeles că nu e nimic de înțeles în dragoste, am ieșit la dans și am iubit din nou :)”

Este in manualul de istorie, este persoana al carui nume iti vine primul in cap cand te gandesti la televiziune, este o femeie care rade tot timpul, optimista, o femeie implinita -cu doi copii mari si misto si un sot foarte Cool. Mărturisile Andreei Esca, într-un interviu sincer pentru www.bloguluotrava.ro.

Care este cel mai frumos lucru pe care l-ai auzit despre tine din gura unui barbat?

Ca am “Peps”! E o expresie frantuzeasca. Cand vrei sa spui despre cineva ca e spumos, energic, … Avoir du peps Avoir de l’entrain, du dynamisme, de l’enthousiasme, de la vigueur, de l’énergie.

“Nu primul iubit conteaza, ci ultimul. Pentru a fi fericit trebuie sa ai mereu puterea de a o lua de la zero. Sa te indragostesti de fiecare data fara frica.” Imi place foarte tare treaba asta. Cum ai ajuns la vorba asta si cand ti-ai dat seama ca fix asa este in viata?

Nu primul conteaza, ci ultimul, imi spunea mama mereu… legat de faptul ca e foarte important omul alaturi de care decizi sa-ti faci o familie. Iar asta cu indragostitul fara frica este ceva ce merita trait. Aveam prietene care spuneau ca nu vor sa se indragosteasca prea tare ca sa nu sufere. Dar eu nu stiu cum oare sa te indragostesti cu masura? Cum faci? Si de ce? Si de unde frica asta de durere din dragoste. Este foarte placuta si necesara si ea pentru suflet, asa cum este si dragostea.

“Iubirea adevarata vine chiar in liniste si e ca… o mangaiere de mama.” Sunt vorbele lui Andi Vasluianu intr-un interviu pe blog. La tine cum a venit iubirea?

La mine iubirea a venit mereu usor pentru ca imi place sa fiu iubita si sa iubesc si banuiesc ca asta transmit☺ Am trait povesti foarte frumoase si nu am avut parte de nicio experienta neplacuta. Poate am avut noroc sau poate am avut un instinct sa iubesc oameni foarte misto care ma fac sa ma gandesc mereu cu drag la ei si dupa zeci de ani.

“Trebuie sa ne traim viata foarte simplu.” Cum ai reusit sa faci asta?

N-am facut nimic in acest sens. Pur si simplu asa sunt. Imi place la tara unde miroase a balegar si fan cosit proaspat si imi place si la Paris sa beau o cafea la Carette. In egala masura. Iubesc Gradina Icoanei dar sunt atasata de stradutele mele care ma duceau din Iancului in Vatra Luminoasa, m-am operat la picior intr-o clinica din Viena dar am nascut doi copii la Spitalul Pantelimon. Nu trebuie sa ne punem standarde din care sa nu iesim sau sa avem idei preconcepute despre nimic. Fiecare loc, lucru, om, situatie iti aduce cate ceva daca esti atent.

Citeste CONTINUAREA AICI!

Categorii Lifestyle