Andreea Esca, alături de alți jurnaliști, într-o piesă de teatru sonor

Teatrul Improbabil își prezintă piesa „Happiness, loading. It might take a while”, de Laura Ivăncioiu, pe YouTube, iar din distribuție fac parte Alexandru Potocean, Istvan Teglas, Ada Galeș, Sabina Lazăr, Andreea Esca și Luca Rădulescu. Este o piesă 100% rostită și fără imagini. Mai exact, utilizatorii de youtube vor putea auzi doar vocea actorilor, pe modelul teatrului radiofonic.

Piesa „Happiness, loading. It might take a while” va avea premiera la 24 ianuarie, de la ora 20:00, pe contul de YouTube a teatrului.

Ne aflăm într-o țară în care nimeni nu mai știe să fie fericit. Cu o mie de ani în urmă, toate exprimările bucuriei au fost ascunse și încuiate în Spațiul Interzis. Ce facem însă când cineva descoperă zâmbetul și ne arată viața așa cum ar putea ea să fie? Putem învăța să fim fericiți? Avem sau nu o datorie față de noi înșine să ne construim, cărămidă cu cărămidă, zâmbet cu zâmbet, fericirea?”, spun reprezentanții Teatrului Improbabil.

Vocile din Happiness, loading. It might take a while sunt Alexandru Potocean, Istvan Teglas, Ada Galeș, Sabina Lazăr, Luca Rădulescu. În propriile roluri: Andreea Esca, Adelin Petrișor, Vlad Petreanu și Tudor Mușat.

”Mi-a plăcut proiectul, îmi place Laura. M-a cucerit în ziua în care mi-a spus că firma ei se numește “decisepoate”. Era de mult… Acum m-a cucerit ca orice om care și-a pus creativitatea la treabă, în această perioadă blocată de pandemie. Eu doar îmi joc rolul. Prezint niște stiri. Dar povestea este foarte sensibilă. Spusă de actori talentați. Despre lucrurile esențiale. Despre zâmbet. Despre a alege să fii fericit sau nefericit. Despre lacăte și chei. Audiție plăcută!”, a declarat Andreea Esca.