Andreea Esca a găsit pozele din tabăra cu Tudor Chirilă. Iată de la ce a plecat povestea!

Invitat la emisiunea La Radio cu Andreea Esca de la Europa FM, actorul și cântărețul Tudor Chirilă a povestit, cu mult umor, despre pasiunea sa pentru Andreea Esca, pasiune care s-a născut în timpul unei tabere:

„Era o tabără de schi, nu știu ce se întâmpla, și Andreea Esca era foarte frumoasă. Era clasa a IX-a la liceul Lazăr și eu știam chestia asta. Și m-am îndrăgostit de Andreea, dar ea era combinată cu un băiat de clasa a XI-a, al cărui nume dacă vrea să vi-l spună, vi-l spune. Dacă nu, eu o să îi fac această concesie astăzi și n-am să spun eu numele lui.”

Tudor s-a ținut de cuvânt și nu a dezvăluit numele băiatului, însă a continuat povestea amuzantă care i-a marcat adolescența.

„Cum puteam eu să ies în evidență? Dar vreau să afirm aici, La Radio, că a fost o dragoste care m-a marcat, după care, când am văzut ascensiunea extraordinară a Andreei Esca în televiziune, mi-am dat seama că de mic am avut gusturi bune. Și chiar dacă această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtășită, nostalgia este tot ce contează în viața asta și îmi vin în minte imaginile cu ea blondă și îmbrăcată într-o geacă… posibil vișinie (…) Cred că dacă scormonesc atent, dau și de o fotografie. Dacă nu cu mine și cu tine, că sigur nu există, una de-a mea, pe care o am eu cu tine, oi fi furat eu ceva 😀 :D!”

Întrebată despre varianta ei a poveștii din tabără, Andreea Esca a spus: „Cred că era o tabără la Plaiul Foii cea despre care vorbește Tudor și e adevărat că mi-a mai povestit despre această întâmplare în culisele unui eveniment, înainte să intrăm pe scenă, acum mulți ani. Am fost însă convinsă că mă confundase și i-am tot repetat asta de-a lungul vremii, până când, anul acesta, la lansarea grilei de toamnă a PRO TV-ului, mi-a adus niște argumente convingătoare :). Mă bucur însă că am lămurit această întâmplare din adolescența noastră glorioasă și am înțeles în sfârșit de ce îmi spunea Tudor mereu, în glumă, că nu vine la emisiunile mele, ca să văd și eu cum e să fii refuzat. Altfel, desigur, cred că o mărturisire de acest gen venită din partea lui, după aproape 30 de ani, nu poate decât să mă flateze.”

Cât despre fotografii, Andreea crede că a găsit câteva din tabăra cu pricina (foto sus și jos) și așteaptă confirmarea lui Tudor, însă deocamdată îl lasă să se pregătească pentru concertul de lansare a albumului VAMA – Better, de joi, 12 octombrie, Sala Polivalentă. 😀

Biletele la concertul VAMA sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro.

Andreea Esca, poza din tabăra din poveste

Urmărește mai jos emisiunea integrală de la Europa FM.

Categorii Lifestyle