Ana Baniciu, la LOVE IS FUN: ”Aștept să apară bărbatul ideal”

ana baniciu love is fun

Ana Baniciu a fost invitata celei mai recente ediții LOVE IS FUN, prezentată de DJ Andrei Niculae și de psihologul Cristina Trepcea. Tema ediției a fost Norocul în dragoste, iar Ana Baniciu a facut, în premieră, destăinuri din viața ei sentimentală.

Ana Baniciu: Nu știu de ce am picat eu la subiecul ăsta, pentru că nu mă consider o norocoasă în dragoste…

Cristina Trepcea: De ce spui că n-ai noroc în dragoste?

Ana Baniciu: Pentru că eu sunt de părere că norocul în dragoste ți-l mai faci și cu mâna ta și eu am cam greșit… Am vrut eu mereu să schimb bărbații. Mi-am dat seama că nici nu trebuie să încerci să faci asta, că e o greșeală foarte mare să schimbi un om și că trebuie, efectiv, să conviețuiești așa sau, dacă nu, să te duci pe drumul tău. Și asta am tot făcut, dar aștept să apară și pe drumul meu bărbatul ăla ideal…

DJ Andrei Niculae: Să sune bărbații ideali pentru Ana Baniciu!

Cristina Trepcea: Cum a fost primul tip de care te-ai îndrăgostit?

Ana Baniciu: Măi, eu m-am îndrăgostit în liceu, nu m-a plăcut niciunul. M-am îndrăgostit de un singur băiat, am ținut la același băiat tot liceul, dar el n-a vrut cu mine. Pe atunci nu eram chiar atât de fun. Glumesc!

DJ Andrei Niculae: De ce, erai mai serioasă sau…?

Ana Baniciu: Nu, eram mai piți, așa… Și probabil că s-a uitat și el și a zis ”Pot mai mult”… Și probabil că putea. Dar pe primul bărbat de care m-am îndrăgostit cu adevărat l-am cunoscut când aveam 20 de ani. Târziu! Adica a fost primul om care a reușit să mă facă să simt ceva mai puternic.

Cristina Trepcea: Fluturași în stomac!

Ana Baniciu: Da, fluturași!

DJ Andrei Niculae: Și cum au fost primii fluturași?

Ana Baniciu: Foarte frumos. Eu îmi amintesc cu drag de momentele în care mă m-am îndrăgostit. Ce a urmat după nu e chiar pe placul meu, dar…

Urmărește întreaga emisiune aici