„Ally McBeal” continuă

După o lungă perioadă de pauză, se pare că celebrul serial cu avocați „Ally McBeal’ va avea o continuare, cu actrița Calista Flockhart în rolul principal. Seria care va urma va avea un număr limitat de episoade, conform TVLine. 

Lansat în 1997, „Ally McBeal’ a devenit imediat un serial- fenomen, câștigând multiple premii Emmy și Globuri de Aur și ajungând pe coperta revistei Time. Rolul principal, cel al avocatei care dă numele serialului, este interpretat de actrița Calista Flockhart.

„Aș accepta ideea ca să se facă din nou, dar nu cred că ar trebui să îl fac eu. Dacă ar fi făcut, ar trebui să fie realizat de o femeie’, a spus el pentru The Hollywood Reporter în 2018. „Dacă va fi făcut, ar trebui să fie nou și diferit.’, a spus creatorul seriei originale, David E. Kelley.

Povestea serialului se învârte în jurului lui Ally, o femeie deșteaptă, dar cam ciudată, care vede peste tot un copilaș ce dansează și are o slăbiciune pentru muzica lui Barry White și Gloria Gaynor. În alte roluri îi puteam vedea pe Jane Krakowski (secretara sexy a firmei), Gil Bellows (fostul iubit al lui Ally), Lucy Liu (din sezonul 2) și Robert Downey JR.

Categorii Lifestyle