#AListExclusive – Sore: „Trec printr-o perioadă de maturizare și mi-am dorit ca prin muzică să atrag atenția asupra faptului că putem gândi în afara tiparelor”

Pe Sore pur și simplu nu ai cum să nu o iubești. Iar de când a lansat și cea mai recentă piesă, Ultima lacrimă, în mod sigur o asculți zi de zi. În plus, planurile sale nu se opresc aici: „Urmează multă, foarte multă muzică. Ultima lacrimă este o piesă manifest, prima dintr-o serie care vine să schimbe mesajul meu artistic. Face parte dintr-o serie de cântece inspirate de femei, în care vorbesc despre curaj, asumare, ambiţie şi încredere în propria persoană. Trec printr-o perioadă de maturizare şi mi-am dorit că prin muzică să atrag atenţia fetelor asupra faptului că putem gândi în afara tiparelor, că ar trebui să îndrăznim mai mult şi să fim mai perseverente în a ne atinge scopurile. Iar în decembrie intenţionez să mai lansez o melodie din seria #manifestpentrufemei, aşa că fiţi pe fază!”

Și chiar dacă o așteaptă o toamnă plină (Mă găsiţi în studio, scriind piese, şi pe scenă, de unde transmit mai departe mesajul #manifestpentrufemei. Sunt în perioada de promovare a piesei #UltimaLacrimă, aşa că îmi împart timpul între repetiţii, studio, apariţii TV, emisiuni radio şi concerte), Sore și-a făcut puțin timp și ne-a dezvăluit și câteva povești din viața sa, povești pe care trebuie să le descoperiți și voi… mai jos. 😀

Când erai mică, voiai să devii… Femeie de afaceri :)). Aşa auzisem eu că e bine, deşi nu înţelegeam ce însemnă.

Gustul care îţi va aduce mereu aminte de copilărie este… Cacao cu lapte.

Persoana pe care o admiri cel mai mult este… Mama mea, pentru iubirea şi răbdarea infinită pe care le simt din partea ei, dar şi pentru încrederea şi educaţia oferită.

Realizarea de care eşti cel mai mândră este… Fiica mea şi probabil că orice părinte înţelege mult mai uşor răspunsul acestei întrebări. 🙂

Ideea pentru Hard Coeur by Soré ţi-a venit… În urmă cu trei ani şi mă bucur enorm pentru că nu a rămas la stadiul de idee. A fost o perioada cu provocări şi am muncit foarte mult să creştem acest business. Împreună cu prietena mea, Roxana, am reuşit să creăm un brand de haine, să îi ridicăm valoarea pe piaţă şi să îl facem să fie cerut/vândut în magazine, lângă alte branduri mari din România. Iar asta este una dintre satisfacţiile mele.

Un lucru pe care ai vrea să îl faci, dar încă nu te-ai apucat de el… Următorul videoclip. Am regizat videoclipul pentru Ultima lacrimă şi m-am decis că vreau să fiu în postura de regizor şi pentru al doilea clip, pentru că, până la urmă, am terminat Facultatea de Regie.

Cel mai tare îţi este frică de… Vreau mereu să ştiu că familia mea este în siguranţă şi că sunt sănătoşi, aşa că îmi este frică de gândul că unul dintre ai mei ar putea fi în pericol.

Cel mai dificil moment al carierei tale a fost… Atunci când am luat decizia, eu cu mine, că trebuie să îmi urmez convingerile, să-mi rămân sinceră mie şi să lansez doar piese care fac parte din structura sufletului meu, în ciuda trendului mainstream.

Trei piese pe care le ai mereu în playlist: Nick Jonas feat Tove Lo – Closer, Ella Eyre – I Came Here for Love, Paloma Faith – Only Love Can Hurt Like This

Melodia care te reprezintă cel mai bine: Etta James – At Last

Cel mai frumost gest pe care l-a făcut un fan pentru tine… Sunt alături de mine necondiţionat, văd şi simt lucrul acesta şi cel mai frumos lucru pe care îl pot face pentru mine este să îi descopăr exact aşa cum sunt ei: oameni buni, sinceri şi cu vise mari.

Cel mai tare concert la care ai mers a fost… al lui Beyoncé.

Artistul cu care ţi-ar plăcea să stai de vorbă la o cafea este… Aş vrea să îmi povestească Pink despre orice vrea ea, sunt convinsă că ar fi una dintre cele mai open minded și amuzante conversaţii. Îmi place Pink la nebunie, atât ca artist, cât şi că om. Apreciez forţa cu care-şi exprimă şi apără ideile, precum şi mesajul pe care îl transmite femeilor – acela de a se accepta, de a avea încredere în sine şi de a sfida presiunile societăţii şi idealurile de frumuseţe.

Ultima vacanţă în care ai mers a fost în… Grecia, cu familia.

Locul în care îţi doreşti să ajungi în perioada următoare este… la Paris, de ziua mea. Este deja o tradiţie.

Cea mai frumoasă amintire pe care o ai dintr-o vacanţă este… chiar din Grecia, din ultima vacanţă, când Erin a început să vorbească, mai mult decât să spună mama, tata. Se pare că i-a priit şi ei.

Lucrul de care nu te desparţi niciodată este… Telefonul.

Dacă ai putea avea o superputere, aceea ar fi… Cred că mi-ar plăcea să mă pot teleporta, mi-ar prinde tare bine în perioada asta în care am foarte multe drumuri de făcut. Ar fi minunat să pot beneficia de timpul pe care îl petrec în trafic într-un alt mod.

Primul lucru pe care îl faci dimineaţă este… îl îmbrăţişez pe Mircea, stau cinci minute cu Erin în pat şi mă gândesc la tot ce am, e un gând de recunoştinţă pe care îl exersez în fiecare zi.

Ce te face întotdeauna să zâmbeşti? Aţi ghicit, e zâmbetul lui Erin. 🙂

Foto: Nicoleta Grigore