Amalia Dobre ∙ May 25, 2018 ∙ 2 min read

Începând de azi, în buticul nostru șic din București Mall, vei găsi un combo cât se poate de cool – Bon Bijou și Papucei.

După ce ți-ai îmbogățit garderoba cu piese-cheie ale unora dintre cei mai îndrăgiți designeri români – Venera Arapu, Izabela Măndoiu și Kinga Varga –, e vremea să faci un upgrade cum se cuvine și în zona de accesorii. Tocmai de aceea, te invităm la o sesiune de shopping smart la Alist Designers Boutique, unde, începând cu 25 mai (până pe 14 iunie), vei găsi bijuterii și pantofi cărora le vei rezista cu greu.

La Papucei vei găsi acele modele deosebite de pantofi, pe care le cauți în fiecare sezon când intenționezi să îți actualizezi garderoba. Papucei are istorie îndelungată pe piața românească. Au deschis una dintre cele mai vechi fabrici din România și, în 2016, au lansat primul site românesc de încălțăminte. How cool is that? Iar când vine vorba despre pantofi, te vor convinge cu siguranță materialele, finisajele de calitate și aplicațiile îndrăznețe.

Cu Papucei va împărți magazinul Alist Designers Boutique un alt brand drag nouă – Bon Bijou. Adică Raluca Leafu și Alexandra Caspruf, pe care le-ai văzut recent și la târgul Half Is Free, de la The Ark. La Bon Bijou, găsești accesorii pentru toate outfiturile tale, de la cele de zi până la cele ultraglam – dar dacă le știi pe fete, știi deja asta. Dacă nu ești familiarizată cu bijuteriile pe care le meșteresc Raluca și Alexandra, treci pe la magazinul nostru din București Mall și îți garantăm că le vei trece numaidecât pe lista ta de favorite.

Așadar, după ce în edițiile trecute ți-ai înnoit garderoba cu creațiile Venerei Arapu, Izabelei Măndoiu și ale Kingăi Varga, începând de azi, timp de trei săptămâni (până pe 14 iunie), poți achiziționa, în același timp, pantofi de la Papucei și bijuterii de la Bon Bijou, la Alist Designers Boutique, din București Mall (Lounge Area, parter).

A List Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții a patru dintre cei mai cool designeri români (următorul va fi anunțat în curând). Prin acest proiect, Alist Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu în care aceștia își pot vinde creațiile. Așa cum te-am obișnuit, susținem designerii români și căutăm încontinuu noi căi de a le face cunoscută munca creativă.

#alistdesignersboutique #ilovebucurestimall

Related Posts

Antreprenoriat la feminin, la prima ediție

A List Magazine a fost alături de Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection și de Andra Pintican – fondatoarea…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business  – Raiffeisen Bank – Partea a III-a

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business – Raiffeisen Bank – Partea a II-a

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business – Raiffeisen Bank – Partea I

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Half Is Free vine la Cluj!

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al toamnei, vine la Cluj pe 5 noiembrie! Dacă…

Alist Designers boutique: Brandurile lunii octombrie

Luna aceasta ne bucurăm să avem alături de noi două nume pe care le îndrăgești de ceva timp…

Cum a fost petrecerea de lansare a noului număr A List Magazine

Poartă haine colorate! Acesta a fost dress-code-ul pentru petrecerera de lansare a noului număr A List Magazine, ediția…

Half is Free va asteaptă în această toamnă la Magazinul Cocor, din București. Totul la jumătate de preț!

TOTUL LA JUMĂTATE DE PREȚ! Half is Free, cel mai important târg de fashion, beauty și lifestyle dedicat…

Unde găsiți revista A LIST MAGAZINE nr. 24, ediția de toamnă 2022? 

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…