Seara trecută am sărbătorit nu numai Valentine’s Day, ci și prima aniversare a emisiunii Love Is Fun. De un an încoace, în fiecare miercuri, LIVE din București Mall pe pagina A List Magazine, la ora 21.30, Gáspár György și Bogdan Nicolai dezbracă vedetele de secrete. La Love Is Fun vorbim despre relații, dragoste, sex – niciun subiect nu este tabu.

Am sărbătorit la București Mall cu fel și fel de bunătăți – aperitive delicioase de la Jubile Catering, cocktailuri elegante de la Lillet și un tort savuros de la Ana Baking. Am testat cel mai nou parfum de la Kenzo – Kenzo World – și, în caz că te întrebai care e cea mai seducătoare opțiune de outfit pentru Valentine’s Day (și nu numai), pe noi ne-au convins fetele îmbrăcate în look-uri Murmur. Liviu Teodorescu și Irina Rimes au fost surpriza muzicală a serii și ne-au încântat cu un mini concert live acustic. Dar te lăsăm să te convingi din fotografiile de mai jos cât de mult ne-am distrat.

Love is Fun continuă în fiecare miercuri, LIVE pe pagina de Facebook A List Magazine, de la ora 21.30. Te invităm să fii alături de noi! Iar dacă vrei să revezi emisiunile din anul trecut, le poți găsi fie pe Facebook, fie pe site, aici.

Foto: Dan Borzan

Related Posts