A List Magazine ∙ May 14, 2018 ∙ 3 min read

Pentru că urmează vacanța de vară, și e un moment perfect pentru noi achiziții, care să te însoțească în city break-uri sau pe plajele unde îți vei petrece concediul, te ajutăm să-ți alcătuiești lista de shopping, bineînțeles, cu grijă pentru buget.

În continuare, îți facem cunoștință cu o parte dintre designerii și brandurile ale căror piese le vei găsi la noua ediție a târgului Half Is Free, și care-și pun la bătaie cele mai cool creații, la jumătate de preț. Lista completă – aici.

 

Save the date & be there: sâmbătă, 19 mai – The Ark (strada Uranus, nr. 150, București), între orele 10.00-19.00.

 

Creațiile Kingăi Varga au atuul că ți se întipăresc în minte, pentru că folosește detalii recurente, pe care n-ai cum să le uiți – inima, îngerii sunt doar două dintre ele. La târg vei găsi o selecție generoasă, de la tricouri la rochii perfecte pentru acest sezon.

Molecul F e unul dintre susținătorii-cheie ai designerilor români și totodată spațiul de unde te poți îmbrăca din cap până în picioare în creații scoase din mâinile celor mai cool creatori de la noi, cum sunt Lady Magpie, Mayra Fashion, Marabou Jewelry, Muna Radu, Hairpin, Bluzat, Pulse, Lucia Olaru, Silkdom, Iguelle, Isabela Groza, Flash Jewels, Blue Lily, Una-i Luna, Christine on the clouds, Helene Pisc, Ruiz Shoes.

Laura Olaru meșterește cele mai cool genți. O știi de la târgurile precendente și dacă ești curioasă ce ți-a pregătit pentru această ediție, ne vedem sâmbătă, la tărg.

Alexandra Nacu e o altă prezență cu care probabil te-ai obișnuit la târg, dar și în arsenalul nostru de bijterii (vezi aici cum s-au îndrăgostit fetele de la Trend Challenge de creațiile ei).

Pe Adelina Ivan o știi bine, ba datorită creațiilor pe care dacă nu le porți deja, sigur le-ai admirat la showroom-ul ei, online sau chiar la Half Is Free, pentru că este o prezență constantă la târg. 

Colega noastră Dana Păun scrie frumos. Probabil știi deja asta dacă ne urmărești (ea ne-a creat tricourile (vezi aici) pe care le-am purtat când am câștigat – și anul acesta – Premiul Digital Divas pentru cel mai bun site pentru femei. O găsești la târg, la standul Aer Wear, cu tricouri cu mesaje cool, rochii, pantaloni, salopete etc.

Pentru Izabela Măndoiu tradiția are o însemnătate aparte, care se traduce pe creațiile ei sub formă de broderii și semne țesute, fie că vorbim de bluze de tip ie, fote ori rochii care amintesc puternic de portul tradițional românesc. Hai la Half Is Free să-ți infuzezi garderoba cu accente tradiționale.

La Bon Bijou vei găsi cele mai chic accesorii. Noi ne-am ales deja câteva perechi de cercei foarte stylish de la târgul Half is Free care a avut loc iarna trecută, vezi aici, și-i tot purtăm de atunci.

Dacă îți dorești produse make-up de calitate, le găsești și în această ediție a târgului Half Is Free, la Melkior. În plus, vei afla de la specialiști tot ce trebuie să știi despre tendințele de beauty pentru sezonul acesta.

Foto: website-urile brandurilor

Related Posts

Antreprenoriat la feminin, la prima ediție

A List Magazine a fost alături de Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection și de Andra Pintican – fondatoarea…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business  – Raiffeisen Bank – Partea a III-a

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business – Raiffeisen Bank – Partea a II-a

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business – Raiffeisen Bank – Partea I

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Half Is Free vine la Cluj!

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al toamnei, vine la Cluj pe 5 noiembrie! Dacă…

Alist Designers boutique: Brandurile lunii octombrie

Luna aceasta ne bucurăm să avem alături de noi două nume pe care le îndrăgești de ceva timp…

Cum a fost petrecerea de lansare a noului număr A List Magazine

Poartă haine colorate! Acesta a fost dress-code-ul pentru petrecerera de lansare a noului număr A List Magazine, ediția…

Half is Free va asteaptă în această toamnă la Magazinul Cocor, din București. Totul la jumătate de preț!

TOTUL LA JUMĂTATE DE PREȚ! Half is Free, cel mai important târg de fashion, beauty și lifestyle dedicat…

Unde găsiți revista A LIST MAGAZINE nr. 24, ediția de toamnă 2022? 

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…