A List Magazine ∙ November 26, 2018 ∙ 2 min read

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că ne place să profităm de fiecare ocazie să ne întâlnim cu toată echipa A List, să ne distrăm, să ne simțim bine. Când am primit propunerea de a face încă o seară cu echipa A List, o cină cu produsele din gama deluxe de la Lidl, am zis DA, fără să stăm măcar pe gânduri. Colega noastră Dana Paun a fost prima care a vrut să ne arate că, pe lângă faptul că se pricepe la modă, tendințe, desen și altele, știe să și gătească.

A trecut cu brio testul, zilele trecute, la Kardinale Luxury Furniture & Caffe Boutique, acolo unde am gustat un meniu întreg gândit și preparat de ea. Cum a ieșit? Vedeți în cele ce urmează!

Pizza ” mess” pe blat de cartofi dulci

Se dau 3 cartofi dulci prin răzătoare, apoi se storc bine, se amestecă cu 3 cepe roșii tăiate cuburi mici și cu rozmarin proaspăt și se încing 1.5- 2 linguri de ulei de cocos și se amestecă cu cele de mai sus.

Se formează un blat cât mai plat într-o tavă în care am pus deja hârtie de copt. Se lasă la cuptorul preîncălzit la 180 gr – aproximativ 20 de minute. Se scoate și se pun peste: mazăre fiartă, roșii cherry tăiate jumătăți, câțiva chilli flakes și mozzarella pentru pizza. Se pune înapoi în cuptor până se topește mozarella.

Se scoate și se ornează cu frunze de busuioc și cu sos de pesto, pregătit între timp din: două legături de pătrunjel, o mână de busuioc proaspăt, semințe de floarea soarelui nesărate, 3 căței de usturoi și ulei de măsline. Se amestecă toate ingredientele cu blenderul până ajunge la o consistență păstoasă. Pizza se servește caldă.

Mere cu scorțisoară

Se scoate cotorul mărului, se așează într-o tavă cu hârtie de copt și se umple cu: curmale fără sâmburi, migdale tăiate bucăți, miere și scorțișoară. Se crestează un pic coaja mărului, pentru a nu crăpa în timpul coacerii. Se lasă în cuptorul preîncins la 200 grade aproximativ 30 de minute. Se ornează cu miere și cu câteva migdale și se pot consuma și calde și reci.

Tagliatelle mare & monti (după o rețetă a la Chef Florin Dumitrescu, din catalogul LIDL Romania): aici- https://bucatarialidl.ro/reteta/tagliatelle-mare-e-monti/2151

Produsele din gama Deluxe folosite pentru aceasta rețetă au fost disponibile în perioada 12 – 18 noiembrie, în magazinele Lidl.

Related Posts

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Ce te face să te simți sexy? Vedetele răspund

Ce te face să te simți sexy? Privirea unui bărbat, hainele croite bine, o siluetă fit și multe…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine – vară 2022 (VIDEO)

#allwhite a fost tema petrecerii de vară pentru lansarea celui mai nou număr A List Magazine și invitații…

Unde găsiți revista A LIST MAGAZINE nr. 23, ediția de vară 2022?

Vara aceasta poate fi de o mie de ori mai simpatică în compania revistei A List Magazine nr….

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine – vară 2022? Partea III

Fotografii: Dan Borzan, Ionel Vîlcan #allwhite a fost tema petrecerii de vară pentru lansarea celui mai nou număr…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine – vară 2022? Partea a II-a

#allwhite a fost tema petrecerii de vară pentru lansarea celui mai nou număr A List Magazine și invitații…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine – vară 2022? Partea I

#allwhite a fost tema petrecerii de vară pentru lansarea celui mai nou număr A List Magazine și invitații…

Genesis Homme, sistem de îngrijire profesională de lux pentru noua generație de bărbați

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel și Kérastase, ne explică felul în care funcționează cea mai nouă gamă de îngrijire a…

Story of a Home: În vizită la Sînziana Sooper

A-Listers! Story of a Home by Storia.ro revine cu o nouă vizită, însă cu o gazdă care ne…

Cum ne hidratăm corect tenul?

Știm cu toții că hidratarea este un pas esențial în orice rutină de îngrijire a pielii. Dar cum…