#AlistAgenda: Ce e de văzut și ce e de făcut weekendul acesta

alist agenda weekend

Avem în față un alt weekend de vară cu vreme bună, deci să-l exploatăm cum se cuvine. Mai jos, câteva chestii cool de pus pe listă în acastă mini-mini-vacanță.  

Pool Party

Azi, un pic mai pe seară, ne punem costumele de baie pe care le-am tot probat în fața oglinzii și mergem la Niteswim #3 with nicecream.fm, unde-o să-i ascultăm pe CLAUDIA / TITA / EMAP + PHIL COCKS / TCFC și o să ne bălăcim în piscina Younivers Summer Vibe.

Designer SALES

Adelina Ivan a pus la cale o foarte frumoasă sesiune de SALES! Prețurile se anunță între 80 lei și 400 lei, iar ea ne „amenință“ că EVERYTHING MUST GO! Deci să procedăm întocmai.

Film

Dacă n-ai văzut încă Isle Of Dogs al lui Wes Anderson, e rost de mers sâmbătă la Elvira Popescu. Nu dăm detalii, nici spoilere, doar îți spunem că e de văzut, știm, un pic redundant, că doar e film de Wes, dar să fie spus.

Mâncare + party

Ai trecut de zeci de ori pe lângă Food Hood, poate te-ai și oprit acolo, pentru un burger, pentru un yard sale etc. Ei bine, locul acela împlinește 4 ani, iar sărbătoarea se încheie duminică, cu un party, mai exact, The Ultimate Tarantino Party.

Teatru

Azi și mâine pe seară, se-ntâmplă încă un weekend cu Teatru sub lună, care-i un festival de teatru urban, după cum ai ghicit, în aer liber, adică în Grădina Quantic din parcul Grozăvești.

Festival

Deși a început de joi și mai e încă timp să-ți faci loc printre festivalieri, Neversea promite să-ți facă programul în acest weekend. Inspiră-te din alegerile colegelor noastre de la Trend Challenge în compunerea ținutelor pentru acest festival.

Categorii Lifestyle