(P) A List loves: prima gamă pentru demachiere cu îngrijire delicată de la NIVEA

A3

Să ai o piele perfectă pare, de multe ori, o misiune imposibilă. Şi asta pentru că multe femei nu ţin cont de cel mai important pas al îngrijirii tenului: curăţarea pielii. Sau, deşi înţeleg că un gest mic, aşa cum e demachierea, face diferenţa, nu ştiu să aleagă produsele care li se potrivesc, şi care să aibă cu adevărat grijă de pielea lor.

Când am aflat despre lansarea Creme Care, noua gamă de demachiere cu îngrijire delicată de la NIVEA, abia aşteptam să le povestesc şi colegelor din redacţie descoperirea mea. Şerveţelele demachiante, crema de curăţare sau laptele demachiant hrănitor curăţă delicat şi eficient tenul, eliminând impurităţile şi machiajul rezistent la apă. În plus, datorită formulelor inovatoare, ajută la menţinerea barierei naturale de protecţie a pielii. Indiferent de ce produs ai alege, tenul rămâne curat, catifelat şi cu aspect natural.

Odată ce le-am prezentat beneficiile, Mariana Romanică şi Cătălina Teodorescu nu au stat prea mult pe gânduri când le-am propus să testăm fiecare un produs din noua gamă Creme Care. În funcţie de preferinţele noastre şi de stilul nostru de viaţă, am ales varianta de demachiere care ni se potrivea. După o săptămână, ne-am împărtăşit impresiile, impresii pe care le veţi descoperi şi voi mai jos.

Bianca Nuţu, beauty writer

Bianca Nutu

Sunt fan şerveţele demachiante Creme Care de la NIVEA. Călătoresc des, şi de multe ori, după un zbor lung sau o călătorie de câteva ore cu maşina, îmi simt tenul încărcat. E o senzaţie extrem de neplăcută, de care scap însă instant după ce folosesc un şerveţel demachiant.”

servetele demachiante creme care

„Aşadar, nu le folosesc doar dimineaţa şi seara pentru a mă demachia,  ci şi în timpul zilei, atunci când sunt în vacanţă sau când cobor din avion.  Încap uşor în orice geantă şi sunt ideale mai ales după şedinţele foto, când vreau să îndepărtez un machiaj foarte rezistent. Partea bună este că, datorită formulei cu Eucerit® şi Pantenol, în astfel de situaţii,  tenul este protejat şi nu mi se înroşeşte niciodată. Mai mult pentru a mă relaxa, mi-am creat un adevărat ritual: seara, când ajung acasă sau în camera de hotel, pornesc muzica, scot un şerveţel din pachet, iar parfumul unic NIVEA Creme, care mă învăluie, mă calmează instant. Ori de câte ori, după ce le folosesc, tenul rămâne proaspăt şi strălucitor.”

A1

Mariana Romanică, beauty adviser şi consultant de imagine

Mariana Romanica

„Îmi place laptele demachiant hrănitor Creme Care de la NIVEA pentru că este delicat cu tenul meu. Mi se pare soluția ideală, mai ales atunci când trebuie să îndepărtez un machiaj complex. Este eficient și uşor de folosit, hidratează pielea fără să o irite și are parfumul specific NIVEA, care îţi induce instantaneu o stare de relaxare.”

lapte demachiant nivea creme care

„Este alegerea potrivită pentru curățarea zilnică a tenului, ceea ce îl transformă într-un produs indispensabil pentru ritualul de frumusețe. În plus, se potriveşte oricărui tip de ten, iar eu îl recomand cu încredere tuturor femeilor, care apelează la consultanţă de imagine. O demachiere ca la carte este secretul pielii fără cusur!”

Cătălina Teodorescu, fashion editor

Catalina Teodorescu

„Indiferent dacă se întâmplă să mă machiez sau nu, seară de seară mă oblig, oricât de obosită aş fi, să îmi şterg urmele oraşului de pe faţă – tot praful, toate impurităţile, alături de orice urmă de fard. Dacă pentru serile în care sunt absolut extenuată, şi tot ce îmi doresc e să mă prăbuşesc în pat, şerveţelele demachiante sunt singura soluţie care mă salvează de la a mă trezi a doua zi cu mascara scursă pe obraji şi urme de ruj pe faţa de pernă, în restul zilelor prefer să mă răsfăţ cu o textură extrem de plăcută precum a cremei de curăţare Creme Care de la NIVEA.”

crema de curatare

„Am încercat geluri, spume, creme, toate rezultând în lacrimi (cauzate nu de stresul de a găsi formula ideală, ci de sensibilitatea ochilor mei, care nu au primit cu încântare experimentul), şi m-am oprit la crema de curăţare Creme Care de la NIVEA, pe care o folosesc dimineaţa. ”

A2

Foto: Gabi Crișan