Alist Loves- Ce am descoperit și ne-a plăcut în luna mai

A-listers, ne-am gândit să adunăm cele mai COOL lucruri pe care le-am descoperit sau care ne-au plăcut în această lună și să vă dăm de veste despre ele! Așadar, avem o listă lungă și variată de recomandări, pentru toate gusturile.

Andreea Esca

Serialul Netflix, Metoda Kominsky mă face să mă gândesc iar și iar ce scenariști buni are America. Îl recomad cu drag celor îndrăgostiți de umorul caustic și de actori buni. Michael Douglas e cap de afiș.

Nicoleta Nicolae- Redactor Șef www.alistmagazine.ro

Am descoperit o bandă de alergare anti-gravitație care combină multiple beneficii pentru corp. Masajul cu presiune în vid îmbunătățește circulația sanguină şi  luptă împotriva retenției de lichide. Razele infraroșii asigură îmbunătățirea circulației şi astfel eliminarea toxinelor depozitate în organism. Încălzirea produce relaxarea mușchilor făcând tratamentul mai eficient. Acest echipament inovativ, de ultimă generație, se adresează atât începătorilor, cât și utilizatorilor avansați și este pe cât de ușor de utilizat, pe atât de eficient în furnizarea unei experiențe de antrenament cardio unice, la care se adaugă multiple beneficii terapeutice pentru circulația sanguină, circulația limfei, oxigenarea țesuturilor şi îmbunătățirea remarcabilă a aspectului şi tonusului pielii. O puteți încerca la Clinica Eliade, din București.

Alexia Eram- Trend Challenge

De ceva vreme îmi beau cafeaua la Dropshot, strada Popa Savu nr 73. Ce este interesant ca poți învăța aici cum să îți prepari propria cafea, de la prăjitul boabelor de cafea până la gustul desăvârșit și aspectul ei în propria cană.

Alina Burlacu- Beauty editor

Apă de parfum L’ Interdit Edition Millesime, Givenchy. Una dintre surprizele primăverii este ediţia exclusivă Edition Millesime: fiecare flacon conţine echivalentul a peste o sută de flori de portocal din Delta Nilului care împrumută strălucirea lor buchetului alb hipnotic al parfumului clasic. În acordurile parfumului vei mai regăsi note de portocală amară, prospeţimea ghimbirului, miere, tuberoză. În bază, moscul şi faţetele notei de lapte de migdale se îmbină cu acorduri lemnoase de vetiver şi esenţă de patchouli.

Alina Aliman- Redactor Șef – ediția print Alist Magazine

Luna aceasta am descoperit un brand românesc tare simpatic de care până acum nu știam absolut nimic (merci, Noemi Meilman pentru recomandare!). Mindthegap este din România, mai exact din Târgu Mureș, iar produsele lor se găsesc acum în peste 70 de țări. Au început cu design și producție de tapet și wall art și au ajuns la o gamă largă de produse premium de decor interior, la tapițerii și piese de mobilier, perne și abajururi. www.mindtheg.com. Su-per-be!

Și, ca să rămân tot în România, mai am o recomandare: expoziţia „Neo-Manifest Romantic. Identități ale școlii de la Cluj”, acum la galeria Galateca. Vă spun că lucrările celor 36 de artiști prezenți aici merită o vizită (o mai puteți face până pe data de 8 iunie).

Monica Cismaru- Redactor

Luna aceasta recomand o experiență. Am fost câteva zile în Harghita, unul dintre cele mai verzi județe ale României, într-o excursie activă, în care am făcut drumeții pe munte, în Cheile Vârghișului (Merești), m-am plimbat cu bicicleta electrică la Lacul Roșu, am văzut un pui de urs, care ne-a ieșit în cale pe drumul spre Lacul Sfânta Ana și am degustat din bunătățile secuiești, toate udate de dimineața și până seara cu palincă și afinată veritabile. În plus, să nu uit de răsfățul de la spa-ul recent deschis al Hotelului Hunguest Fenyo, din Miercurea Ciuc. Au fost câteva zile bine-venite după pandemia care ne-a ținut în case un an și jumătate și am (re)descoperit ce țară frumoasă avem și câte locuri merită explorate.

Adriana Moscu, Features Editor A List Magazine

”Another Round / Încă un rând”, câștigătorul Oscarului la categoria Cel mai bun film străin de anul acesta, va avea un număr limitat de proiecții în avanpremieră în acest weekend la București (Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Happy Cinema), Iași (Cinema Ateneu), Craiova (Inspire Mercur și VIP Electroputere), Bacău (Happy Cinema), Buzău (Happy Cinema), Bistrița (Happy Cinema), Sfântu Gheorghe (Cinema Arta by Cityplex) și Bârlad (Cityplex).

Cel mai recent film în regia lui Thomas Vinterberg cu Mads Mikkelsen în rolul principal, spune povestea lui Martin și a celor trei prieteni ai săi, toți profesori de liceu blazați. Cu toții pornesc un experiment de a menține un nivel constant de ebrietate de-a lungul zilei. Dacă Churchill a câștigat cel de-al Doilea Război Mondial luptând prin aburi denși de alcool, cine știe ce ar putea face câteva guri pentru ei și elevii lor?
Rovena Andrei- Fashion Stylist

Eșarfele din mătase realizate de echipa www.bon-bijou.com din colectia capsulă A sense of Freedom m-au făcut să mă gândesc la vacanța de vară, la senzația de libertate, la plaje cu nisip auriu, livezi de măslini sau plimbări lungi cu bicicleta pe un drum de țară. Cele trei modele de eșarfe reprezintă trei simboluri celeste nelipsite din ciclul vieții pe pământ: Soarele – LE SOLEIL – simbolul vieții, al forței și al energiei / Luna – LA LUNE – simbolul feminității, al ritmului vieții și al eternității / Steaua – L’ÉTOILE – simbolul frumuseții, al bunătății și al energiei pozitive.

Daniel Ileana- Video Editor
Recomandarea mea pentru luna mai este terapia Su Jok. Din cauza statului la birou am început să simt dureri ale spatelui. Căutând alt remediu în afara gimnasticii medicale am dat peste această terapie. Este o sinteză modernă a medicinei complementare, combinând tehnicile terapeutice din reflexologie, presopunctură, masaj și acupunctura tradițională. Doamna terapeut Nadejda Mogâldea de la clinica din Urziceni m-a masat și mi-a explicat câteva metode pentru a mă relaxa singur. A fost o experiență placută si relaxantă.
Bianca Sterie
Recomandarea mea pentru luna mai este Alone With Her Dreams, o peliculă italiană în regia lui Paolo Licata. O poezie superbă, o poveste plină de emoție! Filmată în minunata Sicilia, producția explorează temele universale contemporane ale separării familiei, emigrației, conflictelor dintre generații și reprimării feminine. Filmul, a cărui acțiune are loc la finalul anilor ’60, o are în prim-plan pe Lucia (Marta Catiglia), o copilă care rămâne acasă, în Italia, cu bunica ei, în timp ce părinții săi emigrează în Franța ca să găsească de lucru. Pe măsură ce timpul trece, Lucia se simte abandonată de toți și luptă să-și găsească rolul în satul mic și tradițional, sub stricta supraveghere a bunicii ei severe. Filmul e disponibil pe HBO GO.

Categorii Lifestyle